Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök, mit tegyek?

Megőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lányom 14 éves és minden szombaton a hajógyári szigetre jár bulizni. Egyszerűen megőrük, hogy minden szombaton idehívja hozzánk a barátnőit akik úgy néznek ki mint a kur*ák és a kis pávás barátait, itt készülődnek és iszogatnak a bulira. Ezekután éjszaka 11 óra felé kivonulnak, mert jön értük a limuzin. A szomszédok miatt is szégyenkezünk azt kérdezik, hogy engedhetjük ezt meg.. A lányom elvileg mindenkit ismer a szigeten, bár most nyáron a bed beachre jártak, de azt bezárták és tegnap is az eső miatt a coronitában buliztak. Nem tudom, hogy kerhetett ebbe a társaságba. Ismeri a bed beachen a dj-ket, fizetik neki a vipet Es ingyen piát kap, emelett szánt szándékkal állítja, hogy majd a szigeten akar dolgozni. Kérlek segítsetek milyen helyek ezek ?

egyébként 35/N

2012. júl. 8. 11:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
ne privátba linkeld.ide,hogy mindenki lássa,hogy nem kamu!
2012. júl. 10. 22:17
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet valaki ennyire egy szerencsétlen idióta mint te kérdezo? egy ANYA nem itt siránkozna,és amugy is látszik,hogy te csak egy irigy gyerek vagy és az egész egy kamu,ha mégis igaz,az a lány egy r*banc akit már egy párszor megb*sztak.
2012. júl. 10. 22:57
 33/36 anonim ***** válasza:

gratulálok kedves "anyuka"...

majd ne csodálkozzon, hogy a lányából egy drogos k*rva lesz.

Coronita én így szeretlek :)

am nekem is elküldhetné a lány facebook adatlapját :) <-- ezt irtam még előzőleg...

látszik, h kamu a kérdés... most h a kedves kérdező nem küldi a fb linket és nem válaszol...

2012. júl. 10. 23:27
 34/36 anonim ***** válasza:
Limuzin? :D
2012. júl. 12. 11:05
 35/36 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem
2012. júl. 15. 00:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna oda engedni, meg ezzel a társasággal. Már ne haragudj, de ha azt nem tudod megszabni a 14 éves lányodnak, hogy márpedig nem megy a hajógyári szigetre bulizni, akkor mi lesz később? Egyszerűen megmondod, hogy nem, é kész. Én amíg nem talál egy normális társaságot, és korához illő szórakozást, akkor megmondanám, hogy az iskolán kívül nem megy sehová.
2012. aug. 2. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!