Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök az osztálytitkártól!...

Megőrülök az osztálytitkártól! Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Mindenbe beleszól, különösen abba, ami nem tartozik rá. Pl. Nem az osztálytársaimmal barátkozok, nem jó neki, hogy én vagyok az egyetlen az osztályban aki a "menőkkel" van. Nem jó neki az sem, hogy magam készítek ruhákat, és előbb szid le mindenért, mint a tanár-.-" Mit kezdjek vele?

13L

2011. jan. 16. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Jééézsuom, 13 évesen nagy gondok, menjél még inkább babázni, egyébként meg az életbe mindig lesz ilyen, csak fel kéne dolgozni, pfhö, ezek a mai fiatalok, lehet lepontozni
2011. jan. 16. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

ma 13:19: Bocs,de akkor minek jössz a kamaszok témakörébe??Mit gondoltál a politikáról beszélnek itt vagy micsoda??Mindegy.

Kérdezőnek:

Nagyon semmit sem tudsz tenni.Esetleg kérdezd meg tőle,hogy mi baja van veled?? Többet nemtudok.

2011. jan. 16. 13:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta, az a baja, hogy nem érdekel engem az osztályközösség... ami nem létezik:P
2011. jan. 16. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, h semmi köze hozzád, tehát ne szólogasson be. Vagy ha mondja, h miért nem érdekel téged az osztályközösség, mondd meg neki, h ő az osztálytitkár, neki az a dolga, h foglalkozzon vele, tehát csinálja a dolgát, és téged hagyjon békén a hül.yeségeivel. Amúgy majdnem mindenhol vannak ilyen emberek. Szerintem szimplán nem vagy neki szimpi, és így vezeti le. Sz@rd le magasról, h mit mondd, és egy idő után talán leszáll rólad.
2011. jan. 16. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
13:19 húzz bőrt afogadra,ha akaszkodni és hibát keresni akarsz adon én neked munkát.
2011. jan. 16. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

13:19 ! Képzeld, az ilyen kis jellegű problémák hanyagolásából (ahogy tanácsoltad, hogy ne ilyenekkel törődjön) jönnek a nagy problémák. Az én életemben nem egyszer volt már rá példa, ahogy gondolom máséba is.

Gondolom ha te már nem foglalkozol ilyen kis hülye semmiség problémákkal, jóval idősebb lehetsz, talán 20 + (?). Sajnálatos, hogy ezt nekem, 16 évesnek kellett leírnom neked.

2011. jan. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!