Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök, mit tegyek?

Megőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lányom 14 éves és minden szombaton a hajógyári szigetre jár bulizni. Egyszerűen megőrük, hogy minden szombaton idehívja hozzánk a barátnőit akik úgy néznek ki mint a kur*ák és a kis pávás barátait, itt készülődnek és iszogatnak a bulira. Ezekután éjszaka 11 óra felé kivonulnak, mert jön értük a limuzin. A szomszédok miatt is szégyenkezünk azt kérdezik, hogy engedhetjük ezt meg.. A lányom elvileg mindenkit ismer a szigeten, bár most nyáron a bed beachre jártak, de azt bezárták és tegnap is az eső miatt a coronitában buliztak. Nem tudom, hogy kerhetett ebbe a társaságba. Ismeri a bed beachen a dj-ket, fizetik neki a vipet Es ingyen piát kap, emelett szánt szándékkal állítja, hogy majd a szigeten akar dolgozni. Kérlek segítsetek milyen helyek ezek ?

egyébként 35/N

2012. júl. 8. 11:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek hozzád!Te vagy a szülő neked kell határokat szabni!nem fog tetszeni a lányodnak és talán nem is fogja érteni,mert ha eddig lehetett akkor most miért nem!?de most állítsd meg míg nem késő!

ja és arról nem is beszélve hogy ezeken a helyeken elég nagy a drog fogyasztók aránya!

és itt nem csak egy "kis" füves cigit szívnak,hanem sokkal durvábban mennek a dolgok.....

2012. júl. 9. 08:53
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg így van.. lenne.. akkor ...elvesztetted a lányod.

Coronita???DROGOSOK..Győrig hallatszik azoknak a híre,akik odajárnak..:DDD

16/L-nem járok bulizni és élek

2012. júl. 9. 13:52
 23/36 anonim ***** válasza:

a 8-as és 13-as válaszoló vagyok

már látom, nem csak nekem jutott eszembe, hogy miért is kapja ingyen a dolgokat..még most is eszem eldobom, hogy vannak ilyen "szülők"(már ha ez nem kamu kérdés) amúgy az apukája hol van? engem a család férfi tagjai úgy gatyába ráznának, ha ilyen lennék, mint a lányod.

ja és van pár haverom/ismerősöm(leginkább 14-17évesekről beszélek) akik szoktak menni coronitába, hozzáteszem, hogy drogoznak vagy/meg féktelenül piálnak. egyik haveromnak (amikor a fia még csak 15 éves volt) tavaly az apukája kibérelt egy egész lakosztályt csak, hogy bulizzon a fia meg a srác barátai-na ez is durva volt, remélem nem süllyedsz eddig Kedves Kérdező

2012. júl. 9. 15:31
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Drága gyerekek, de nagyon unatkoztok. Mondok egy furát: olvassatok valami értelmes könyvet. Papírból van, könyvesboltban forgalmazzák, illetve könyvtárakban ingyen is hozzá lehet jutni. De ennél a kamukérdésgyártástál már az is jobb poén, ha kifekszetek a strandra napozni.
2012. júl. 9. 17:27
 25/36 anonim ***** válasza:
én 17 évesen nővéremmel járok el bulizni de az olyan hogy beülünk a Vár kocsmába vagy garabonciásba pörgünk hajnalba otthon vagyunk. Ilyet 1 héten kétszer engednek de ha suli idő van akkor hétvégenként ilyet sem hanem utolsó trolival irány haza. Így nyáron ugye 1 héten 2-szer van megengedve azon felül pedig még 2-er mehetek el utolsó troliig a városba. inni a lakásból úgy kidobnának mint az állat szóval felejtős 14 évesen ballagtam a suliból akkor volt életem első olyan bulim hogy éjfélre haza kellett érnem. de az ivást nem engedik jó néha egy-két sör lecsúszik de sosem állítottam be részegen és nem is voltam sosem az
2012. júl. 9. 17:35
 26/36 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb marhaságot már réég nem olvastam :D:D álmodik a nyomor... -.- ha meg hárman megd**nak te vagy megsértődve drága kis 14 éves csitri kérdező.. pff...
2012. júl. 9. 21:25
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Hírhedt drogos helyek ezek... És igen megy limuzin, bármily hihetetlen én is ismerek ilyen gyerekeket akik járnak oda és a face-n le vannak fotózva a limóval. Nem véletlen hogy a a hajógyáriról szedik össze a túlszívott félhulla fiatalokat. Ezekre a helyekre nemigen járnak "tiszta" gyerekek, csak ilyen szintetikus szarokat szivogatók,nyelők. Hát nem tudom mit csinálj. De a drogozásról mindenképp beszélj a gyerekkel.
2012. júl. 10. 08:36
 28/36 anonim válasza:
100%

már elnézést te milyen anya vagy te???

nem itt panaszkodnál, hanem neveld föl a lányodat..én helyedbe nem engedném őt elmenni buliba...MÉG CSAK 14 ÉVES!!!

normális vagy egyáltalán??? gondolkozz már kicsit végre!

2012. júl. 10. 18:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!!

Miért nem válaszolsz?

2012. júl. 10. 21:21
 30/36 anonim ***** válasza:
már páran várjuk a fb-s linket..:D nem igaz hogy ki írod utána meg cs...szel feljönni és írni -.-"
2012. júl. 10. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!