Megőrülök, mit tegyek?
Lányom 14 éves és minden szombaton a hajógyári szigetre jár bulizni. Egyszerűen megőrük, hogy minden szombaton idehívja hozzánk a barátnőit akik úgy néznek ki mint a kur*ák és a kis pávás barátait, itt készülődnek és iszogatnak a bulira. Ezekután éjszaka 11 óra felé kivonulnak, mert jön értük a limuzin. A szomszédok miatt is szégyenkezünk azt kérdezik, hogy engedhetjük ezt meg.. A lányom elvileg mindenkit ismer a szigeten, bár most nyáron a bed beachre jártak, de azt bezárták és tegnap is az eső miatt a coronitában buliztak. Nem tudom, hogy kerhetett ebbe a társaságba. Ismeri a bed beachen a dj-ket, fizetik neki a vipet Es ingyen piát kap, emelett szánt szándékkal állítja, hogy majd a szigeten akar dolgozni. Kérlek segítsetek milyen helyek ezek ?
egyébként 35/N
Őszinte leszek hozzád!Te vagy a szülő neked kell határokat szabni!nem fog tetszeni a lányodnak és talán nem is fogja érteni,mert ha eddig lehetett akkor most miért nem!?de most állítsd meg míg nem késő!
ja és arról nem is beszélve hogy ezeken a helyeken elég nagy a drog fogyasztók aránya!
és itt nem csak egy "kis" füves cigit szívnak,hanem sokkal durvábban mennek a dolgok.....
ha tényleg így van.. lenne.. akkor ...elvesztetted a lányod.
Coronita???DROGOSOK..Győrig hallatszik azoknak a híre,akik odajárnak..:DDD
16/L-nem járok bulizni és élek
a 8-as és 13-as válaszoló vagyok
már látom, nem csak nekem jutott eszembe, hogy miért is kapja ingyen a dolgokat..még most is eszem eldobom, hogy vannak ilyen "szülők"(már ha ez nem kamu kérdés) amúgy az apukája hol van? engem a család férfi tagjai úgy gatyába ráznának, ha ilyen lennék, mint a lányod.
ja és van pár haverom/ismerősöm(leginkább 14-17évesekről beszélek) akik szoktak menni coronitába, hozzáteszem, hogy drogoznak vagy/meg féktelenül piálnak. egyik haveromnak (amikor a fia még csak 15 éves volt) tavaly az apukája kibérelt egy egész lakosztályt csak, hogy bulizzon a fia meg a srác barátai-na ez is durva volt, remélem nem süllyedsz eddig Kedves Kérdező
már elnézést te milyen anya vagy te???
nem itt panaszkodnál, hanem neveld föl a lányodat..én helyedbe nem engedném őt elmenni buliba...MÉG CSAK 14 ÉVES!!!
normális vagy egyáltalán??? gondolkozz már kicsit végre!
Kedves kérdező!!
Miért nem válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!