Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megőrülök, mit tegyek?

Megőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lányom 14 éves és minden szombaton a hajógyári szigetre jár bulizni. Egyszerűen megőrük, hogy minden szombaton idehívja hozzánk a barátnőit akik úgy néznek ki mint a kur*ák és a kis pávás barátait, itt készülődnek és iszogatnak a bulira. Ezekután éjszaka 11 óra felé kivonulnak, mert jön értük a limuzin. A szomszédok miatt is szégyenkezünk azt kérdezik, hogy engedhetjük ezt meg.. A lányom elvileg mindenkit ismer a szigeten, bár most nyáron a bed beachre jártak, de azt bezárták és tegnap is az eső miatt a coronitában buliztak. Nem tudom, hogy kerhetett ebbe a társaságba. Ismeri a bed beachen a dj-ket, fizetik neki a vipet Es ingyen piát kap, emelett szánt szándékkal állítja, hogy majd a szigeten akar dolgozni. Kérlek segítsetek milyen helyek ezek ?

egyébként 35/N

2012. júl. 8. 11:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
"Kis pávás barátait" Na kb. itt buktál le. Mai 35 éves anyukák nem tudják, milyenek a pávások.
2012. júl. 8. 16:12
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
azért van, ahova beengedik őket :D pl. coronita
2012. júl. 8. 17:44
 13/36 A kérdező kommentje:
Budapestiek vagyunk ! akkor kamu, nem nagyon foglalkoztat ! igen limuzinnal mennek, ha küldesz privátot belinkelem a facebook adatlapját !
2012. júl. 8. 18:54
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
az biztos,hogy te gyerek vagy
2012. júl. 8. 21:12
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
irigy vagy a húgodra vagy nővéredre?
2012. júl. 8. 21:19
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

gratulálok kedves "anyuka"...

majd ne csodálkozzon, hogy a lányából egy drogos k*rva lesz.

Coronita én így szeretlek :)

am nekem is elküldhetné a lány facebook adatlapját :)

2012. júl. 8. 21:26
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu akkor: Szabj neki határokat. Te vagy az anyja, mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, és nem vagy kíváncsi a barátnőcskéire meg arra, hogy részegen vergődik haza. Magyarázd el neki, hogy ez nem életcél és, hogy most ez akármilyen menő is, később egy lecsúszott, kiélt r*banc lesz. Én is még csak 15 vagyok, de apu szava nálunk szent és sérthetetlen. Szerintem elég jó gyereknevelési módszere van. Mindent szabad nekünk, emberi kereteken belül. Amíg nem élünk vissza a bizalmával, addig elenged minket ide-oda, csak tudja, hogy hol és kikkel vagyunk. Be kell ismerned, hogy te rontottad el. Engem ki se engednének hajógyárira, mert oda nem járnak normális emberek. Utolsó lepukkant drogtanya és ha nem akarod, hogy a lányod is egy ilyen lepukkant drogos kis k*rva legyen, akkor még most lépj közbe.
2012. júl. 8. 21:44
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de szar szülő vagy.
2012. júl. 8. 22:26
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
ha ez nem kamu, akkor én azt tudnám neked mondani, hogy már nem nagyon tudsz tenni semmit. a lányod valószínűleg már füvezik, és a szüzességét is elvesztette már. örülj, hogy nem terhes. gratulálhatsz magadnak..a legtöbb helyen a dj-k is keményen nyomják a drogokat, stb-ket. ez a rap és a dubstep-kedvelők körében nyílt titok.ha még valami menteni való lenne.. és ha tényleg nem te vagy a kiscsaj, én azt tudnám neked mondani, hogy SEHOVÁ ne engedd el egyedül, vagy a barátaival. én a helyedben bezárnám a szobájába... ha otthon vagytok, te, mint anya, vidd el strandra, hogy azért ne bent üljön.. vagy bárhova. a lényeg, hogy rokon, felnőtt legyen vele mindig! és miután vége a nyári szünetnek, irasd át másik iskolába, lehetőleg másik kerületbe, kérdd el az órarendjét, suli után azonnal jöjjön haza. ez menjen egy darabig, AZTÁN KEZDD EL NEVELNI!!!!! nem egészséges ez ilyen korban, ne haragudj, ezt kib...ottul elrontottad..
2012. júl. 9. 01:07
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen pia? Limuzin? Fizetik neki a VIP-t?! Ha nem kamu, akkor jól megk*rták már egy párszor, és még fogják is, vagy szerinted miért kap ingyen mindent?
2012. júl. 9. 02:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!