Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves gyereket elengednétek,...

10 éves gyereket elengednétek, hogy egyedül mászkáljon a városban, plázában?

Figyelt kérdés

Vannak nagyszülők, akik szívesen vigyáznának rá, és mégis egyedül mehet egy ismerősöm gyermeke biciklivel a belvárosba.

A plázában ebédelhet egyedül. Ti engednétek ezt? Maradi lennék ezen a téren?

2012. júl. 6. 12:30
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

ja, az utca hemzseg a pedofiloktól

ezért ki se menjünk

kezdünk ugyanolyan hülyék lenni mint az amcsik

2012. júl. 19. 22:46
 42/51 Állatvédő :) válasza:
Miért nektek nem sok egy kicsit , hogy szinte minden nap hallunk a pedofilokról ?! Egyszerre 3 járkált , ez nem rossz így ?! Most írjátok , hogy olyan vagyok mint az amcsik , de ez az igazság . Akit elkap valaki , az egy életre rettegni fog . Ki akarja ezt magának ? Az szóljon ! 10 évesen nagyon tudatlan egy gyerek . Felelőtlenség .
2012. júl. 20. 21:17
 43/51 anonim ***** válasza:
Én nem hallok minden nap pedofilokrol. Hamarabb elcsap egy autó egy gyereket mint hogy elkapja egy pedofil. És igenis ez amcsi hiszti. Azok élnek állandó rettegésben. Ha befordul az útra egy autó már sza kádban be a gyerekek a kertbol a házba. Ez kell nekünk is? A hetvenes években sem volt kevesebb pedofil mégis a gyerekek kint játszottak erdők-mezőnmeg usaban is. De azóta rettegnek esz nélkül
2012. júl. 20. 23:41
 44/51 anonim ***** válasza:
37%
10 éves gyerek ne mászkáljon EGYEDÜL se vidéken, se nagyobb városokban. Az megint más, ha egy kisebb városban, több barátjával együtt, nagyjából behatárolható helyeken bandázik. 25 éves vagyok, egyedül élek egy ideje, a szüleim még is tudják rólam nagy vonalakban, hogy ma itthon leszek-e, és ha megyek, akkor melyik városba. Én is tudom nagyjából, hogy épp otthon vannak-e, vagy elmentek valamerre. Ettől függetlenül, fölöttem már vagy 10 éves korom óta nincs szigorú kontroll, teljesen önálló vagyok. Kedves liberális szülők, vagy épp inkább csak szülőként kommentelő tinik, ha netán nem ér haza időre a gyerek, ti merre keresitek, ha azt sem tudjátok merre indulhatott? Nem szabad rövid pórázon tartani egy gyereket, mert az megbosszulja magát, de azért az ésszerűség határain belül igen is meg kell húzni a határt.
2012. júl. 24. 18:41
 45/51 anonim ***** válasza:
47%
NEM! Ne engedd el! 14 éves lányom van, de én sem engedném el, még fényes nappal sem. A többi szülő ne érdeklejen, gondolj arra, hogy ha felnő... Főleg még ha csak 10 éves.
2012. okt. 12. 15:35
 46/51 anonim válasza:
64%
Én 12 éves leszek és másodikos koromtól egyedül járok suliba. Plázába elmehetnék egyedül, de inkább haverokkal szoktam. Már 10 évesen is mentem Zalaegerszegről Bp.-re.
2013. jan. 28. 16:55
 47/51 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon okos szüleid vannak...
2013. jan. 28. 20:45
 48/51 anonim ***** válasza:
10 eves gyereket? Egyedul?? Varosban? En elengednem...ha szar szulo lennek... :| Jesszus...Hat mar hogy engednem el?
2013. máj. 31. 10:51
 49/51 anonim ***** válasza:

naja

gondolom aki nem engedi el, az még 14 évesen is beköti a cipőjét meg kitörli a fenekét. aztán szemét forgatva mai fiatalozik ha azt hallja hogy vki 18 évesen sem tudja mi az a csekk

2013. máj. 31. 20:14
 50/51 anonim válasza:
35%
Nem olvastam végig a válaszokat...bocs ha olyat írok ami már elhangzott...Szóval..Akármikor járok a plázába mindig látok 150cm es neveletlen kölköket...elég idigesítőek..mindig eszembe jut hogy hogy fajult el idáig a világ.. Múltkor akartam kaját venni az étteremnél a plázába és bejön elém 2 kisgyerek...bézbólsapkába színes páwa ruhába majdnem csak fellöknek..modnom jólvan most mit mondjak nekik..aztán a nénikének a pultnáll ennyit mond: egy pizzát és így látom néz a néni...nem tudta hogy mivan...és ennyi volt neki a vásárlás..meg sem köszönte se semmi.. Én kiakadtam..Meg ott a kajarésznél az asztalnál futkostak stb. Ha a gyerek normális, jó magatartás stb. Akkor sem igazán engedném én el..12éves korig.. elég veszélyes ha nem tudja magát megvédeni. Én már 12 évesen 175-180 cm voltam..Engem elengetek, meg megbíztak/bíznak bennem a szüleim..tudják milyen vagyok..nem költök értelmetlen dolgokra, nem vanálkodom ...De tényleg hiába jó a gyerek 10 évesen nagyvárosba merész a plázába:( Én faluban lakom, 9éves korom óta járok ki ide..de itt még sincs annyi veszély. :/ Szegény kisfiú/kislány egyszer nem figyel és már káosz van..( ennyi idősen még nem fejlődik ki a gyerekben az hogy mindenre figyeljen..akármilyen okos is az a gyerek) Nem véletlenül nem lehet 17 éves kor alatt letenni a jogsit sem ..remélem segítettem, jelezd a zöld kézzel! :) Köszönöm hogy válaszolhattam.
2013. dec. 11. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!