Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves gyereket elengednétek,...

10 éves gyereket elengednétek, hogy egyedül mászkáljon a városban, plázában?

Figyelt kérdés

Vannak nagyszülők, akik szívesen vigyáznának rá, és mégis egyedül mehet egy ismerősöm gyermeke biciklivel a belvárosba.

A plázában ebédelhet egyedül. Ti engednétek ezt? Maradi lennék ezen a téren?

2012. júl. 6. 12:30
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
56%
Itt rohadtul nem a kresz a lényeg hanem az hogy felkapják és elviszik! AZT NEM TUDOD HOL A GYEREKED!!!! és fix hogy nem engedném el a mai világ már nagyon veszélyes főleg bp!!
2012. júl. 10. 12:36
 32/51 anonim ***** válasza:
53%
én 12 évesen kezdeném elengedni plázázni stb de barátnő meg ilyenek 10 től mehet egyedül
2012. júl. 10. 12:38
 33/51 anonim válasza:
10 évesen?? soha... :S
2012. júl. 11. 17:35
 34/51 anonim ***** válasza:

ki kapná el, és vinné le. hagyjuk már ezt

lehet rettegni a sok pedofil rémtől, de előbb kap el a papbácsi vagy a nagybácsi mint egy vadidegen

látom már ezt a hisztit is átvettük a hülye amcsiktól

2012. júl. 11. 17:43
 35/51 anonim ***** válasza:

31

te bp-n lax? hát bp életveszélyes

anyu nélkül ki se menj az utcára

suliba is még ő kísérget?

2012. júl. 11. 17:45
 36/51 anonim ***** válasza:
Én vesztem már el 7 évesen a metrón, mert anyukám nem figyelt rám (beszélgetett, amibe ugye nem volt szabad beleszólni, így unatkoztam), és heccből felszálltam egy szerelvényre, ami a másik irányba ment, mint amire mi vártunk. Először kifejezetten tetszett a dolog, aztán pár megálló után rájöttem, hogy ez mégse volt jó ötlet, és elkezdtem magamban bőgni. Egy 30 körüli nő megkérdezte, hogy miért sírok és hol az anyukám. Mondtam neki, hogy anyát a vasútállomásnál hagytam, de ne mondja meg neki, mert nagyon mérges lesz! A következő megállónál leszálltunk és visszavitt a Nyugatihoz, anyám teljesen ki volt készülve. Közben a nő mondta, hogy ne féljek, anya nem fog bántani, örülni fog nekem. Hát úgy megölelt, hogy azt hittem, megfulladok. És ennek ellenére később nem láncolt magához, elengedett erre-arra, csak átbeszéltük kicsit a dolgokat, hogy nem volt valami jó ötlet, amit csináltam. Ha ez a kisgyerek tudja mit szabad, és mit nem, simán el lehet engedni. Meg kéne bízni annyira az emberekben, hogy nem mind gyerekrabló pedofil, és a gyereket is fel kell készíteni rá, hogy ha baj van, merjen másoktól segítséget kérni. Nyilván este nem engednék sehova egy 10 éves gyereket, de fényes nappal hadd menjen, ha tudom róla, hogy nem kerül bajba. 26N
2012. júl. 11. 17:57
 37/51 anonim ***** válasza:
32%
előző: neked roppant nagy szerencséd volt, végződhetett volna rosszul is a történet! nem a nappalon v estén van a hangsúly. megbízni az emberekben??? bűnbandák, akik gyerekeket rabolnak, már az iskolánál kifigyelik, kiért nem jönnek. vagy a szerencsében bízol, h veled ez nem történhet meg?...
2012. júl. 11. 18:26
 38/51 anonim ***** válasza:

persze Mo-n bűnbandák gyerekeket rabolnak, sulinál kifigyelik... a mesében

persze be kell tartani szabályokat, 10 évesen nem kell nekivágni a városnak, de ismert terepen, el lehet igazodni, ha nincs ott apu anyu, fel kell találnod magad, mint mondtam én úszni jártam 10 évesen, többször át kellett szállnom, kicsi is voltam, mobilom sem volt, mégis itt vagyok, soha nem akart elrabolni senki, persze én sem kerestem a bajt

10 évesen még nem jársz bulizni, nem iszol, nem cigizel, drogozol, nem kell idegenekkel elmenni, ennyi

2012. júl. 11. 18:35
 39/51 anonim válasza:
64%
én 12 vok és elengedek budára is
2012. júl. 13. 19:03
 40/51 Állatvédő :) válasza:
Nem a gyerek miatt , hanem az utcán járkáló beteg pedofilok miatt . Múltkor is 3 volt egyszerre . Egyet még keresnek . Én halálra izgulnám magam ...
2012. júl. 19. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!