Meddig engednétek el 17 éves lányotokat bulizni?
11/31 A kérdező kommentje:
Volt olyan,hogy elengedtem éjfélig és lekezdett hisztizni,hogy az az idő kevés,mire én ha addig nem jó akkor el se mehetsz sehová.Becsülje meg azt az idővallumot amit a szülő szab.
2012. júl. 5. 18:10
Én 17 évesen ha bulizni mentem (havi 1-2×), reggel 7re jöttem haza...még ha kedvem is elmegy a bulizástól mai napig, inkább maradok ott mint hogy éjszakaival kelljen hazajönni.
Még se történt velem semmi, élek és virulok.
2012. júl. 5. 18:12
Hát nem volt kellemes, az biztos.
2012. júl. 5. 18:14
Hát nem tudom, engem anno tizenegyig is alig akartak elengedni (inkább tízig :S), nyilván ezért érzem az egy órát már "jó fej" dolognak. Bár nem hinném, hogy ezen múlik, ki milyen szülő (ha emiatt tartana a világ legrosszabb szülőjének, ott más gondok is lennének, az tuti).
De tudom, hogy elég féltős típus vagyok, a vőlegényem szerencsére lazább (ésszerű keretek között), úgyhogy majd kiegyenlítjük egymást.
2012. júl. 5. 18:17
16/31 A kérdező kommentje:
egy szóval nem mondtam h te vagy a legrosszabb anya eszembe se jutott:) de ez az a korosztály pont, aki még nem felnőtt, de már nem gyerek, és így emiatt biztos indulatos lenne, legalábbis én lányom, és meggondolatlanságot mondana, persze később mindig átgondolja, és bocsánatot kér tőlem személy szerint
Azért az se jó, ha nem engedsz a kívánságainak, akkor már ilyet vágna a fejedhez. Hiába csak meggondolatlanságból, de azért tisztelni kell a szülőt, s azt amit értünk tesznek.
Ha én ilyet mondtam volna, kaptam volna olyan taslit.:D S hozzáteszem, jogosan.
28/N
2012. júl. 5. 18:30
Ez szerintem attól függ, hogy milyen a lányod, mennyire bízol meg benne. Engem 17 évesen elengedtek hajnalig is bulizni, mert Édesanyám megbízott bennem.
2012. júl. 5. 18:39
15 éves korom óta úgy bulizok, hogy délelőtt érek haza, mivel jóóó messzire laknak a barátaim :) tudd, hogy kikkel megy, legyen meg pár telefonszám, beszéljetek/írjon 2óránként és semmi baj nem lesz. és éjfélig is ugyanúgy berúghat, lefeküdhet akárkivel, mint hajnal 3-ig, de ha nem úgy van nevelve, akkor nem fog olyat csinálni.
2012. júl. 5. 19:40
20/31 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, korántsem járok bulizni minden hétvégén, de ha néha mégis, és 1-2 körül még nem vagyok otthon, már hív anyu, hogy induljak már hazafelé, mert ő így nem tud aludni. Jó, nyilván ez is túlzás, de szerintem túl sok az olyan szülő mostanság, aki a még egyáltalán nem felnőtt gyerekét csak úgy elengedi az éjszakába, aztán majd valamikor hajnalban hazatántorog (szerencsés esetben).
2012. júl. 5. 19:43
Kapcsolódó kérdések: