Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a lányotokat?

Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés

17 éves lányom van, a Balatonhoz akarnak menni augusztus utolsó hetére néhány barátjával.Már 7 éve egy osztályba jár a legtöbbel, ismerem is őket, viszont rajta kívül csak 2 lány lenne, és 8-9 fiú. Az egyik srác nagypapájának házában lennének Füreden. A legidősebb srác 23 éves, a lányom azt mondja, hogy ő normális gyerek, sportember, megveti az alkoholt, és a többi most nagyon menő dolgot is, szóval szerinte rendet tartana. A lányom egyébként többnyire megbízható, nem züllött, barátja sem volt még, jár bulizni, de mindig telefonál, mikor odaér, közben is, és mikor indul haza, vagy néha én megyek érte. Nem szokott berúgni, nem füvezik, semmit nem látok rajta, mikor hazajön ( mindig felkelek, mikor telefonál), beszélgetni is szoktunk. Néha nem időben érkezik, de akkor előtte telefonál, hogy maradhat-e még. Az iskolai jegyei nem a legjobbak, de ebből sosem volt probléma. Itthon sokat segít nekem, ritkán zördülünk össze. Még sosem engedtem el több napra egyedül, SZIN-re akartak menni, de oda nem engedem, bár az valamennyivel másabb is szerintem. Köszönöm előre is a véleményeket, tanácsokat.

43N

2012. júl. 1. 14:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%

Ja, arra a sportember szövegre szeretnék reagálni!

Khm, megveti az alkoholt..., én sportolók között nőttem fel, hát jobban isznak, mint akárki...és a hormonok csak úgy tengnek bennük ezt elhiheted!! :D Persze vannak kivételek. Lehet, hogy ez a fiú abba az egy-két százalékba tartózik, ki tudja...

Amúgy szerintem nem kell egy nap 3-szor telefonálnia, elég egyszer is. Ha esetleg olyan dolog történne nem fogja elmondani, hogy:"Anya, képzeld az előbb volt meg az első rácsodálkozásom Fricivel..."

Ezek mellett is én azt mondom had menjen.

2012. júl. 1. 14:49
 22/36 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Én is elengedném. 13 évvel ezelőtt voltam 17 sajna, és nem voltam ilyen jó kislány, mint a Te lányod. Arra készülj fel, hogy a pasik be fognak próbálkozni, pia is lesz, meg minden, ami kell. Nehéz lehet, de el kell engedni valamikor. Miért vonnád meg tőle ezt a tinikori nyarat? Én 16 évesen a szigeten voltam, ittam, jól éreztem magam és pasiztam. (Ezeket a dolgokat nem meséltem el anyukámnak, pedig nagyon jó a kapcsolatunk.)Örülj annak, hogy ilyen megbízható lányod van. Napi három telefont szerintem ne várj tőle! Egyébként a helyedben tuti végig idegeskednék, hogy épp mit csinál, de ez természetes. Engedd el!
2012. júl. 1. 15:03
 23/36 anonim ***** válasza:
92%

Igen, nem felnőtt, de könyörgöm, 17 éves, mikor használja ki az életet, ha nem most?

15 évesen külföldön voltam pár tanárral, iskola társakkal 1 hétre, és még ők is engedtek minket amerre láttunk, mert tudják, hogy van egy határ, amit úgyis betart az ember, pláne egy idegen helyen.

Bele kell tanulnia ebbe is. Buli biztos lesz, pia is, ki tudja mi, de ha értelmes a lányod egy darabban hazaér, ahogy én is mindig.

2012. júl. 1. 15:07
 24/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Tudom, hogy nem tökéletes a lányom, biztos ivott már alkoholt, de részegen sosem jött haza. A fű, drogok, pasik témában pedig biztos, hogy igazat mond, ugyanis szegény szörnyen tud hazudni :) Elvégre aug. utolsó hetéről van szó, megfigyelem, hogy viselkedik a nyár további részében, de szerintem elengedem.
2012. júl. 1. 15:10
 25/36 anonim ***** válasza:
82%

Én tuti elengedném. Azért 17 évesen annyira már nem kicsi.

Én már 15 évesen is jártam egyedül Tiszakécskére vagy Abádszalókra haverokkal nyaralni. Hát volt 1-2 berúgás, de mikor ennyien voltunk(mi is kb 10en mentünk) mindig figyeltünk arra, hogy ki hol van, mit csinál, odafigyeltünk egymásra. Ha van egy kis eszük, akkor ők is megteszik. Mindenki hazatelefonált minden nap azt ennyi. Örök élmények maradtak :)

2012. júl. 1. 16:08
 26/36 zokniszörny ***** válasza:
13%
Szerintem, ha rossz érzésed van a dologgal kapcsolatban, vagy még nagyon félted, akkor ne engedd el. Az anyák éreznek olyasmiket, amit senki más sem. Szerintem magadra és a megérzéseidre hallgass.
2012. júl. 1. 16:16
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Nagyon hajlok az igen felé.
2012. júl. 1. 16:56
 28/36 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nyugodtan engedd el, ha ismered a lányodat és a többieket is. A "ne engedd el" válaszokat olyanok írták, akik nem tudnak elképzelni egy napot se lerészegedés nélkül és magukból indulnak ki.
2012. júl. 1. 17:16
 29/36 anonim ***** válasza:
30%

17:16

Te is magadból indulsz. Tuti mindig hazudtál otthon stb.

2012. júl. 1. 18:02
 30/36 anonim ***** válasza:
33%

Engem nem engednének,de te engedd a lányodat..mondjuk..én tuti nem engedném.

16/L

2012. júl. 1. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!