Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig kötelessége eltartani...

Meddig kötelessége eltartani a szülőnek a gyerekét?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 12:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%

Már bocs az indulatért, de már hányok ettől a liberális "mindent a gyereknek, ha lesz...ja a fejedet akkor is" nevelési elvtől. Régen az a mondás járta: "aki kíméli a pálcát, nem szereti a gyermekét"

Manapság, ha v.ki csak egy pofont ad a gyereknek, már ráugranak, hogy de rossz szülő! Mert nehogy már korlátozzuk a kis aranyost a szabad akaratában!

Aztán itt az eredmény, mindenki láthatja. Felnőve ő megy neki a szülőnek.

Hát, gyönyörű!

2012. jún. 26. 13:50
 22/35 anonim ***** válasza:
6%
Utolsó! Hányj nyugodtan! Sőt, "hívd át anyádát, hányjatok együtt" (Csapd le csacsi)
2012. jún. 26. 14:20
 23/35 anonim ***** válasza:
Amíg otthon lakik, és tanul. Ha már dolgozik akkor közösek a kadások is. Így igazságos.
2012. jún. 26. 14:30
 24/35 anonim ***** válasza:
46%
Csak nem egy hasonló mentalitású "gyerek"? Remélem lesz ilyen "példányod" neked is.
2012. jún. 26. 14:47
 25/35 A kérdező kommentje:

Nem nagyon mertem belépni a kérdésembe, mert nem tudtam mi vár rám, hát jól tettem, mert most meg csak felidegesítettem magam.

Itt vagyok én, feltettem egy kérdést és a sok agyatlan (igen, jól olvastátok, ha ti mocskolhattok, akkor én is titeket) máris nekiáll minden háttérinfó nélkül szemétkedni.

Sok mindent nem írtam le, csak egy kérdést tettem fel.

Remélem ti nem fogtok szaporodni, mert az ilyenek jótanácsai miatt tartok én is ott, ahol tartok. Az ilyen nyomorult férgek tömték tele a fiam fejét, hogy nekem kutya kötelességem eltartani élete végéig, betegen és nyomorékon is.

A testvérei mások. Ugyanabból a vérből származnak, ugyanúgy neveltük őket, mégis emberségesebbek, bár ők már látták, hogy mi vált a bátyjukból.

Teljesen felesleges volt ide írnom, mert csak azt bizonyította, hogy csak néhány normális van, a többi mind selejt.

2012. jún. 27. 16:29
 26/35 anonim ***** válasza:

kár idegeskedni

na haragudj, de egy 25 éves férfi nem kamasz

úgyhogy itt cseszted le

mindenki arra gondold, hogy alig várod, hogy végre kirakhasd éppen serdülő korú gyerekedet.

és mint írtam, (de lehet hogy nem itt) nekem van olyan haverom, akit az anyja 15 évesen egyszerúen kirakott az utcára, amikor hazaért a suliból, a 2 bőrönd várta a kertkapuban. Mehetett amerre látott. Volt ott gyivi, minden.

Szal ezért.

Nyugodj meg szépen, és ha legközelebb gondod van a felnőtt fiaddal, akit azért valljuk be elkényeztettél, és hagytad a fejedre nőni, kérdésed ne a kamasz szekcióban tedd fel

2012. jún. 27. 18:50
 27/35 A kérdező kommentje:

Igen, abban hibáztam, hogy a kamaszokhoz raktam, de mivel gyerekről van szó, az én gyerekemről, ezért döntöttem rosszul.

Nem kényeztettem el. Már 2 hónapos korában el kellett mennem dolgozni (akkoriban még túl fiatal voltam, hogy kiálljak magamért és anyósom elzavart, mondván ő nem fog eltartani, anyám-apám meg nincsen) és ő nevelte fel tulajdonképpen.

Mikor megszülettek a tesók és el tudtunk költözni, akkor már jó volt, nagyon jó, csak éppen a fiatalúr állt hozzám úgy, ahogy egy cselédhez.

14 évesen, épp gyesen voltam a legkisebbel, üvöltött velem, hogy takarodjak dolgozni, mert neki azt mondta a család, hogy én egy ingyenélő vagyok.

Szóval ez a helyzet.

2012. jún. 27. 19:04
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a fiad egy iszonyat nagy kretén, és csak azon csodálkozom, hogy az apja, (pl. mikor a 14 éves kis sz...r üvöltözött veled terhesen) nem vágta jól szájba, akár naponta, ma már tudná hol a helye. Álljatok a sarkatokra a férjeddel (ha ilyen agresszív akkor ne egyedül állj elé) és mondjátok meg, hogy itt a vége, el kell költöznie a viselkedése miatt.
2012. jún. 28. 10:39
 29/35 anonim ***** válasza:

szal akkor a drága családod keményen benne van, hogy ilyen lett a gyereked

ugyanakkor te sem csináltál valszeg vmit jól, amikor még kicsi volt, hogy a gyereked nem szeretettel néz rád, hanem mint egy cselédre

én 14 évesen biztos nem mondtam volna ilyet az anyukámnak, eszembe sem jutott volna ilyen

2012. jún. 28. 11:49
 30/35 A kérdező kommentje:

Nem az én családom, nekem nincs. Anyósom és lányai. Férjem már mellém állt, de akkoriban ő is elhitte, hogy megvetnivaló vagyok, és mindent elhitt, amit az anyjáék rólam duruzsoltak a fülébe. Akkor változott, amikor végre elköltöztünk.

De teljesen mindegy ki mit okozott, én csak szerettem volna tudni, hogy más hogy áll ehhez a kérdéshez: vajon meddig kötelesség eltartani a gyereket?

2012. jún. 28. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!