A védőnőknek feladata, netán kötelessége rögzíteni a gyermek fejlődésével kapcsolatos adatokat?
Huh, de az én csemetémet mindössze egyetlen alkalommal látta 6 év alatt - a mi orvosunk másik védőnővel dolgozott.
De akkor akihez tartozunk, honnan szedte róla az információkat? Egyetlenegyszer érdeklődött a gyerek újszülöttkorában telefonon, és 3 éves korában tőle kellett elkérni az ovihoz szükésges kiskönyvet.
1.vagyok
Hát ezt nem értem.Tanácsadásra se jártatok(súlymérés,stb.)?Én minden betöltött év után van kötelező státusz vizsgálat.
Kötelessége! Nálunk is ilyen volt a régi védőnő, nem jött soha, státuszt sem csinált....most már nyugdíjas....
Most a 3. babóm 3 hónapos, az új védőnő már alapos, mindent úgy csinál, ahogy kell. Az első hónapban minden héten jött, mérte a picit...stb, havonta státusz, írja, hol tart fejlődésben, rendszeresen érdeklődik, telefonál. A mi orvosunk is másik védőnővel dolgozik, de azért, mert nem a körzetes orvoshoz járunk, hanem másikhoz. A védőnő viszont mindenkinek a lakcíme alapján a körzetes lehet normál esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!