Szülők! Megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy egy 15 éves fiúval járjon? És, ha igen mit engednétek meg?
És itt van a kutya elásva! Anya, hát nem gondolod, hogy te döntöd el kivel fog járni?! DE IGEN! Egy szülő sokkal tapasztaltabb, mint egy tinilány, akit elvakít a rózsaszín köd! Persze, nem ő fogja kiválasztani, hogy xy-nal kell járnod, de van beleszólása, legalább is egy normális családban, ahol nem a befőtt teszi el a nagymamát. Ha a lányod elég érett, megengedheted neki, hogy 15 éves fiúval járjon, és bíznod kell abban, hogy jól nevelted, és nem csak a lepedőtornán jár a kicsi esze. Azért azt javaslom ismerd meg a fiút, esetleg a szüleit, hiszen nagy az Isten állatkertje..Na, lehet, hogy ezért most megy a leszavazás, amiért nem képviseltem a csili-vili új gondolkodásmódot!
14/L
Lehet hogy már késő a válasz, de leírom az én sztorimat. Én 13 éves vagyok (7-es) akit kiszemeltem ő 15 éves(8-os).
Anyukám ismeri a fiú családját. Nagyon rendes család. Az anyuka doktornő, apuka pedig a falusi templomban lelkész. 4 gyerekük is van. Anyum nem nagyon szeretné hogy még barátom legyen, de ebbe simán belemenne, mert tudja hogy a család egy olyan kedves és segítőkész család hogy gondolkodás nélkül "áldását" adná ránk. Bár még a helyzet sehogysem alakul mert eddig nem beszéltünk még sosem, csak minden nap látjuk egymást suliba és mindig nézzük egymást. Bár ha már az összemosolygás megtörténne, akkor már én lennék a világ legboldogabb embere. Még megtörténhet bármi,l én kitartóan várok a fiúra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!