Aggódnom kéne amiért a tesóm ilyet írt vagy nem?
ma megtaláltam az egyik fuzetét és beleolvastam. találtam valamit benne írva ami egy kicsit aggaszt.
ez van írva:
Fáj elismernem azt aki vagyok,változni akarok,de nem tudok.Néha úgy érzem szeret,de aztán újra csak sírok,mert elragad az érzés amit utálok,de o nem akar elengedni,mindent megtesz,hogy megszerezzen.Ha kiszabadulok eros karjai kozul utánam jon és visszaránt a mélybe,oda ahol o van,azt aarja orokké ott legyek,nem enged el,néha már félek elszokni,hisz utánam jon és elkap.Ekkor fáj a legjobban,amikor utolér és visszavisz.Nem látom a megoldást,hogy hogyan tunhetnék el úgy,hogy tobbé ne találjon meg,hogy milyen messze kell mennem ahoz,hogy orokké megszabaduljak tole.Szeretnék egy térképet ami segít eligazodni,ami megmutatja az utat a boldogság felé,de nem találok.Egykor azon a helyen voltam,de aztán eltévedtem és nem találok vissza.Néha úgy érzem kozel vagyok,de aztán rámtalál és visszavisz.Még segítoi is vannak akik megmutatják neki hol vagyok.Csak magának akar nem torodik azzal én mit szeretnék.Nekem nincs ki segítsen,akibe kapaszkodhatnék,aki megmutathatná az utat.Próbáltam már véget vetni életemnek,de sosem tettem meg,mert valahányszor megpróbáltam láttam egy szikrát a sotétségben amitol úgy érzem egyszer visszatalálok a fénybe.próbálok mindent megtenni annak érdekében,hogy ez sikeruljon,viszont az nem olyan konnyu.
En is ennyi vagyok és szerintem ez nem normális.Szerintem tortént vele valami borzaszto,és ezért írta le ezt.Lehet hogy depresszios vagy valami,meg a sebek a csukloján.Szerintem azonnalm szolj az anyukájának,mert ha ez igy megy tovább,egyszer nem lesz ott az a szikra s tényleg ongyilkos lezs.
Ez nagyon komoly dolog,lehet hogy te fogod megnemteni a testvéredet onmagátol meg attol hogy ongyilkos legyen.
KERLEK SZOLJ A SZULEINEK!
14 -LáNY
szerintem is hallgass az előző válaszolóra és szólj a szüleiteknek (lehet hogy haragudni fog érte a húgod de lehet hogy egyébként tényleg megtenné egyszer...)
15/L (én írtam hogy lehet hogy idézet)
Sztem ezt nem ő irta..ez tuti vmi dalszöveg,vagy idézet akárki akármit mond..
Viszont az elgondolkodtató miért irta fel a füzetébe..
Szüleidnek mond el ahogy a csuklóján talált sebeket is elsőre el kellett volna mondanod nem "várni
"a következő alkalmat..hiszen nem azért árultad volna be mert ártani akarsz hanem azért mert segiteni és ha a szüleid segiteni tudnak rajta akár pszichologus akár más uton ezt ő is be látja majd hogy szeretetből cselekedtél még ha egy ideig most tuti utálna is ezért . Tehány éves vagy?
Mintha magamat látnám évekkel ezelőtt, 14 évesen. Nagyon hasonlóakat írtam akkor a naplómba, és többször próbáltam öngyilkos lenni, aminek a nyoma sajnos a mai napig ott van a csuklómon.
Próbálj vele rendszeresen beszélgetni, akár teljesen átlagos témákról is. A lényeg, hogy tudja, van akire számíthat. Szép lassan kezd, ne kezdj rögtön azzal, hogy mit miért csinál/csinált.
Szepes Máris Vörös Oroszlán könyvében volt egy rész ahol a palit megszállta belzebub ha jól emlékszem.
Mintha ha skizofrén lenne csak ő tudja hogy az egy másik lény és azért menekül előle meg néha ott is hagyja de mint leírja mindig megtalálja talán ezért vannak rossz érzései és ezért keresi a boldogságot.
Természetesen ez csak fikció és a beteg elmém szüleménye.
De miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!