Egy 14 éves fiú járhat bulizni? Megbízható nagyon.5ös tanuló.
most mi a fenét akarsz minket meggyőzni, 16 éves?
Mi ez, hogy 14 évesen ihat annyi alkoholt, mint a felnőttek ??????
Nem, nem ihat!
ti teljesen meg vagytok zakkanva ???
Ihat annyit, mint a felnőttek? xD
Jó tanács: ne nevettesd ki magadat! Én nem vagyok még szülő, de azzal, hogy 5ös tanuló, mit szerettél volna bizonyítani? :D Azt hogy megbízható?! Nincs köze az iskolai jegyeknek az ember tulajdonságaihoz, max. annyi, hogy művelt vagy, de azt ne keverd össze az intelligenciával!!!
A válasz: Tuti nem engednélek el, mert te nem bulizni mennél, hanem leinni magadat!
s tegyük hozzá, hogy EGYELŐRE 5-ös tanuló
de ezzel az életvitellel hamar lejjebb adná :(
Én nem járhattam soha, de nem is akartam. 14 évesen simán megihattam fél pohár bort, Anyukám jelenlétében. Így nem volt igényem rá, hogy a háta mögött csináljam... most már van egy kisfiam, és nem, a mai világban nem engedném el bulizni. De ezen a fórumon szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy internetezni sem fog soha, ha rajtam múlik. :D
Jobb lett volna ha nem tetteted magad szülőnek, hanem csak simán megkérdezed a kortársaidat, hogy ők szoktak-e menni.
"Én nem járhattam soha, de nem is akartam. 14 évesen simán megihattam fél pohár bort, Anyukám jelenlétében. Így nem volt igényem rá, hogy a háta mögött csináljam... most már van egy kisfiam, és nem, a mai világban nem engedném el bulizni. De ezen a fórumon szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy internetezni sem fog soha, ha rajtam múlik. :D"
Én, mint ifjú azt hiszem taníthatok valamit még azért. Azt nem az ízéért isszák, hangzott el a Trónok harcában is, hogy lásd milyen művelt vagyok.
A mai világban, ugyan... Csak az ökör iszik magában, egyébként a barátok vigyáznak egymásra.
barátaihoz elengedném
engem is elengedtek
persze ha tök részegre issza magát vagy drogozna, akkor jó ideig nem mehetne újra
de vagy maradjon reggelik, vagy érte megyek, vagy adok pénzt neki taxira, éjszaka ne mászkáljon egyedül a városban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!