Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14 éves fiú járhat bulizni...

Andris1110 kérdése:

Egy 14 éves fiú járhat bulizni? Megbízható nagyon.5ös tanuló.

Figyelt kérdés

2012. máj. 27. 19:37
1 2 3 4
 21/37 slora ***** válasza:
87%
Házibuliba elmehetne,de semmi alkohol.Még fejlődésben van a szervezete(d).És mégis miért ihatna annyit mint egy felnőtt?Ez hülyeség...Így pusztulnak el az agysejtek,de ha te ezt akarod :).És arra nem gondoltál,hogy ha iszol és aztán hazamész a szüleid megérzik rajtad az alkohol szagát,akkor egy életre nem engednek el többet bulizni?Vagy ha elveted a sulykot és lerészegedsz akkor,hogy mész haza?Szerencsére én még sosem ittam,sosem voltam részeg,és nem is ihatok amíg a szüleimmel élek.De nem hiszem,hogy kellemes élmény lehet másnap reggel a vécé fölé görnyedve hányni,sajgó fejjel...Remélem elgondolkodsz azon amit írtam :) 13/L
2012. máj. 28. 10:41
 22/37 anonim ***** válasza:

most mi a fenét akarsz minket meggyőzni, 16 éves?

Mi ez, hogy 14 évesen ihat annyi alkoholt, mint a felnőttek ??????

Nem, nem ihat!

ti teljesen meg vagytok zakkanva ???

2012. máj. 28. 16:49
 23/37 anonim ***** válasza:

Ihat annyit, mint a felnőttek? xD

Jó tanács: ne nevettesd ki magadat! Én nem vagyok még szülő, de azzal, hogy 5ös tanuló, mit szerettél volna bizonyítani? :D Azt hogy megbízható?! Nincs köze az iskolai jegyeknek az ember tulajdonságaihoz, max. annyi, hogy művelt vagy, de azt ne keverd össze az intelligenciával!!!

A válasz: Tuti nem engednélek el, mert te nem bulizni mennél, hanem leinni magadat!

2012. máj. 29. 15:02
 24/37 anonim ***** válasza:

s tegyük hozzá, hogy EGYELŐRE 5-ös tanuló

de ezzel az életvitellel hamar lejjebb adná :(

2012. máj. 29. 15:05
 25/37 anonim ***** válasza:

15 alatt semmiképp!

17/L

2012. máj. 29. 22:15
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem járhattam soha, de nem is akartam. 14 évesen simán megihattam fél pohár bort, Anyukám jelenlétében. Így nem volt igényem rá, hogy a háta mögött csináljam... most már van egy kisfiam, és nem, a mai világban nem engedném el bulizni. De ezen a fórumon szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy internetezni sem fog soha, ha rajtam múlik. :D

Jobb lett volna ha nem tetteted magad szülőnek, hanem csak simán megkérdezed a kortársaidat, hogy ők szoktak-e menni.

2012. máj. 30. 19:48
 27/37 anonim ***** válasza:
Ha leitatnak csak rendelnek valakit melléd nem?! De...
2012. máj. 31. 19:56
 28/37 anonim ***** válasza:

"Én nem járhattam soha, de nem is akartam. 14 évesen simán megihattam fél pohár bort, Anyukám jelenlétében. Így nem volt igényem rá, hogy a háta mögött csináljam... most már van egy kisfiam, és nem, a mai világban nem engedném el bulizni. De ezen a fórumon szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy internetezni sem fog soha, ha rajtam múlik. :D"

Én, mint ifjú azt hiszem taníthatok valamit még azért. Azt nem az ízéért isszák, hangzott el a Trónok harcában is, hogy lásd milyen művelt vagyok.

A mai világban, ugyan... Csak az ökör iszik magában, egyébként a barátok vigyáznak egymásra.

2012. máj. 31. 20:03
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha van mellette egy idősebb, megbízható valaki, akkor igen elengedném.
2012. máj. 31. 21:34
 30/37 anonim ***** válasza:

barátaihoz elengedném

engem is elengedtek

persze ha tök részegre issza magát vagy drogozna, akkor jó ideig nem mehetne újra

de vagy maradjon reggelik, vagy érte megyek, vagy adok pénzt neki taxira, éjszaka ne mászkáljon egyedül a városban

2012. jún. 2. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!