Egy 14 éves fiú járhat bulizni? Megbízható nagyon.5ös tanuló.
Kedves 20:22!
Manapság a 14 éveseknél már nem arról szól a házibuli hogy csipszet esznek meg üdítőt isznak és közbe tv-t néznek vagy plésztésönöznek.
Egy ilyen "ivós" bulin semmi keresnivalója egy 14 évesnek...
Ha ennyire magabiztos vagy, minek tetted fel a kérdést?
mellesleg nem kell játszanod magad kedves 14 éves fiú, nem igazán megy.
Hát nemtudom, az én szüleim nem engednek soha egy kortyot sem inni... (Ettől függetlenül már volt, hogy unokatesómékkal söröztünk, ők kb 28-30 évesek) Sőt, ha valaki mittudomén szilveszterkor, vagy születésnapon adna egy kicsi piát (mittudomén, negyed poharat) kb fel vannak háborodva... Házibuliba sosem voltam, kb úgy 16 éves koromig várni akarok ilyesmivel, aztán majd meglátjuk, hogy addig hogy alakulnak a dolgok... (Amúgy meg nem kéne inni ennyi idősen, főleg, mert sok idegpálya az agyban ekkor fejlődik ki...) De sztem ezt döntse el a szülő, ha gyerek vagy, akkor kb sejtheted abból, h eddig mit engedtek... (Amúgy én úgy nem ihatok, hogy nem csak 5-ös tanuló vagyok, hanem bejutottam országos versenyekre, 4. után átmentem erősebb sulib, sőt most valszeg 9-be már műszaki suliba járok...) Úgyhogy ez alapján nem túl sokat jósolok neked.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!