Egy 12-15 éves kocka kamasz lehet jó tanuló?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 22:56
1/24 anonim válasza:
Lehet, de egy kocka szociálisan halott.
2/24 anonim válasza:
meg szabad kerdeznem mirol beszeltek ti itt? mi az az a kocka kamasz,vagy ki az?
4/24 anonim válasza:
Én állandóan a gépen lógok vagy az Xboxon de ha adott a lehetőség mindig megyek biciklizni. Naponta rengeteg órát bicikliztek és kockulok. De többet kockulok egy kicsivel.
Az átlagom 4.8 szinte mindig év végén. Fél évkor meg mindig kiváló vagyok.
13/F
5/24 anonim válasza:
Én sen értettem soha,hogy a korombeliek mi a f.szt kockàznak.Ilyen magyar szò nincs a magában,ami tuajdonsàgot jelöl.16/L
6/24 anonim válasza:
hogyne lehetne.
22:58 hmmm, például a facebookot is egy kocka találta ki, tudod: social network.
7/24 anonim válasza:
ma 23:01
A tinédzser korú, túlságosan is sokat számítógépező fiatal. Akinek az ideje nagy részét a gépezés tölti ki.
Válaszoló!
Szerintem lehet.
8/24 anonim válasza:
Ja és nekem rengeteg haverom van nem csak neten hanem a valóságban is és nem csak az osztálytársakra gondolok meg állandóan biciklizek is. Én nem vagyok még szociálisan halott de kocka vagyok és nagyon jó tanuló.
9/24 anonim válasza:
Én vagyok amúgy rá az elő példa :).
10/24 A kérdező kommentje:
Én is egy példa vagyok rá mert kocka vagyok és én is jó tanuló vagyok.Csak kíváncsi voltam a többiek mit gondolnak?
15/F Amúgy Máté:Milyen game-ket tolsz? xD Én CoD2,CoD Black Ops,L4D2,GTA VCMP,Minecraft,CS1.6 stb...
2011. aug. 5. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!