Egy 12-15 éves kocka kamasz lehet jó tanuló?
Jó tanuló lehetsz, de ha tanulsz és játszol, akkor mikor vagy haverokkal? Lányok? Társadalmi élet?
Máté, neked meg látom a válaszaidat, 13 évesen ált. iskolás lehetsz, az még nem olyan nehéz. De nem az én dolgom, csak így lány szemszögéből nem hangzik túl jól ez. Olyan pasi nem kéne, akit nem lehet elráncigálni a gép elől...
Helo.
Én nem vagyk kocka, mert nem játszom, na jó néha pár autóversenyzős játékot tolok, de amúgy nem jellemző. Viszont neten jókat tudok szórakozni, mindig találok vmi érdekeset. 4-5 órát gépezek naponta:)) De jó tanuló vagyok, csak matekom lett 4 évvégén, a többi 5:)
Mst voltam 7.-es.
Ági
Amúgy engem csak este nem lehet elrángatni a gép elől. Ha valami haver csenget hogy biciklizni megyünk akkor egyől megyek.
Amúgy lehet hogy nektek nem de a mi sulink legtöbbször a fiúknak képes egy telefonálásért szünetben 1-est beírni a következő órára, de ha a lányok torkuk szakadtából b*zdmegoznak akkor a tanár rá se néz.
Én CoD 1-7, CSS, L4D2, Crysis, Homefront. ezek mennek általában a gépen.
Na most az xboxomon: Buleltstorm, Dead Space 2, Split Second, Cod 7, Force Unleashed 2, Red faction guerrilla és armageddon.
Na és akkor még a kinect: Kinect sports és adventures, Motion Sports, Joy ride.
Aha,azok jók.
Nekem csak PC-m van de nagyon jó és új és ezeken játszok:
GTA IV(single és multi)
GTA SAMP
GTA VCMP
Left4Dead2
Minecraft
CoD2 (multipalyer)
CoD Black Ops(multiplayer)
CSS
CS1.6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!