Szülők! Ti engednétek ezt? :O
A gyermekem 6. osztályos..Az ő osztályukban már érettebek a lányok. Mármint úgy hogy már nőiesebb ruhákat viselnek, többnek megvan, és már lányosodnak..És a lányomnak az osztálytársa:
1. tűsarkút hord
2. discoba jár ( néha )
3. cigizik ( néha )
4. iszik ( többször )
5. pasizik..elég sokat -.-
6. műszempillája van ( nyáron )
7. műkörme van..nyáron..méghozzá tipp meg porcelán...
Ti ezt engednétek a gyermekeiteknek?
Üdvözlet! :)
Én ugyan gyerek vagyok,de azért remélem nem baj,ha írok pár sort :)
Tűsarkút hord:a szülő ilyen téren felelőtlen,hogy engedi neki,hosszas távon tönkre megy a lába.Teszem hozzá én 7. vagyok, magas talpú csizmám van(nem olyan hűűdenagy,az a norm. mondjuk egy 5 cm)
Disco: nem tudok nagyon nyilatkozni
Cigi,ital:no comment..pff.. -.-"
Pasik:hát nem tudom,minden lány vágyik már ilyenkor egy barátra szerintem,ezt nem nagyon vetem meg,ha igazából szereti az illetőt,és nem csak egy cukipasi,aki menőzni kell
Műszempilla:anya semmilyen sminket nem enged sajnos,a mű szempilla túlzás,a spirál még elmegy,de ez azért mondom,mivel irigykedek,mert szőke a szempillám..
Műköröm:körömlakkba is elégé kemények a szabályok...nem lehet kifestve a körmöm,csak nyáron,akkor is csak néha,és fekete nem lehet,soha nem is lehetett :) a szolíd körömmatrica(pillangó,virág) megengedett,azért kevésbé kapok,mint a lakkért :)
Nálam az öltözködés olyan,h jól kiegyezünk anyával.. :) Ő megérti,hogy nőcisedem,én megértem,hogy hol van a határ :)
Lehet,hogy érdekes nézeteim vannak,de szerintem ezek tök normálisak... :)Teszem hozzá,elmellett:nagyon jól tanulok,valamint akármilyen munkát megcsinálok..mivel lovazom,ott azért lehet koszosnak lenni.. :P
Az annyira fúú...amikor valaki csak azért nem simogat meg pl. egy lovat,mivel műkörme van és nyálas v. poros lesz a keze -.-"
13/L-7.o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!