Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti engednétek ezt? :O

Szülők! Ti engednétek ezt? :O

Figyelt kérdés

A gyermekem 6. osztályos..Az ő osztályukban már érettebek a lányok. Mármint úgy hogy már nőiesebb ruhákat viselnek, többnek megvan, és már lányosodnak..És a lányomnak az osztálytársa:

1. tűsarkút hord

2. discoba jár ( néha )

3. cigizik ( néha )

4. iszik ( többször )

5. pasizik..elég sokat -.-

6. műszempillája van ( nyáron )

7. műkörme van..nyáron..méghozzá tipp meg porcelán...

Ti ezt engednétek a gyermekeiteknek?

2012. máj. 23. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Normális szülő ezekből semmit nem engedne, sőt már eleve úgy nevelné a lányát, hogy ezeket a dolgokat ne is akarja.
2012. máj. 24. 06:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem. De mivel itt irogatod, gondolom féltékeny vagy. MAjd megemészted, ha nagyobb leszel.
2012. máj. 24. 08:56
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Nem hogy egy 12 évesnek de egy 16 évesnek sem engedném,ok a pasizás 16 évesen ha kimerül a csókban legalábbis az elején, a gyerek megbízható,helyén van az esze, tudom,hogy nem olyan aki pár hónap után lefekszik a fiúval stb akkor persze miért ne,de a többi biztosan nem,nem is az hogy nem engedném,hanem majd igyekszem úgy nevelni a lányom,hogy meg se forduljon a fejében hogy mű vackokat akar magára aggatni,az ivás meg olyan kérdés hogy 16 évesen ünnepekkor ihatna már 1 pohár bort,pezsgőt,a bulizás meg a disco az egy értékelhetetlen hely ritka vacak zenével,de az hogy a barátnőinél alszik,olyan házibuliba ahol van felnőtt felügyelet és nem ihatnak 1-2 pohár bornál,pezsgőnél többet,és nem az orgiáról a drog szól oda elmehetne egyszer-kétszer,vagy szülinapi buliba ugyanilyen feltételek mellett,és ezt a 16 évesre értettem mind, egy 12-13-14-15 éves még ilyen buliba sem engednék max barátnőkhöz és szülinapi buliba szintén felnőtt felügyelet mellett,cigi semmiképp,mű vackok biztos nem,tűsarkú biztos nem,ivás sem,pasi max szájra puszi,kézfogás,nagyon max csók,semmi együtt alvás,szex ilyenek,de mondom ha a gyerek jól nevelt,normális értékrendje van időben fel van világosítva jó a kapcsolata a szülővel meg van a bizalom nem fog korai szexuális és kicsapongó életet élni
2012. máj. 24. 10:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nagyon nem jó így.

Azon akadtam ki nem rég, hogy már a gyerekeknek való csatornákon (lásd: Walt Disney) azt látni, hogy a kislányok (13-14 évesek) magassarkúban tipegnek, de nem ám kis szolidban, hanem rendes platform cipőkben, és úgy öltöznek, hogy az már durva. Emellé persze kiló smink és egyebek. Kb. úgy néznek ki, mint a lekicsinyített felnőttek.

Nem csodálom, hogy ha a média is ezt sugallja, a gyerekek megbolondulnak ettől.

Azt látják, hogy ez a menő, hogy az "normális", ha egy kislány így néz ki.

Nem vagyok maradi (sőt), de ezt tuti, hogy betiltanám.

L/25

2012. máj. 24. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egy jó példa.

Szerintetek normális, hogy egy 14 éves kislány így néz ki? Erről beszéltem.

L/25

2012. máj. 24. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:
95%
Azta kurv@ hatodik osztályosan tüsarkú! :D
2012. máj. 24. 21:06
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
6. osztályban azt sem tudtam mi az a smink és a csőnadrág. nem hogy tűsarkú meg műszempilla :||| 15 éves leszek de egyszer sem volt rajtam magassarkú, disco-t messziről se láttam és a cigitől undorodom. SZÉGYENEK VAGYTOK MAI 11-13 ÉVESEK!!!!
2012. máj. 24. 21:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

mindezt hány évesen?

szerintem vérciki amikor egy 12 éves lány k*rvának öltözik, de ezt valahogy ezek a gyerekek nem fogják fel agyilag

2012. máj. 25. 10:20
 19/23 anonim ***** válasza:

néhány válaszon besírtam XDD

meg mi az hogy szülő vagy? na ne röhögtess :D

1000% hogy féltékeny vagy a kis ribire,és te is ilyen akarsz lenni. megesik.

2012. máj. 25. 17:01
 20/23 anonim ***** válasza:
#17-esnek: Hát azért nem minden 11-13 éves ilyen! Vannak kivételek! Úgy utálom, amikor általánosítják a "mai fiatalok"-at. -.-"
2012. máj. 25. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!