Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy történjen a felvilágosítás?

Hogy történjen a felvilágosítás?

Figyelt kérdés

Ti álltatok elő a szüleiteknek hogy beszéljenek róla vagy ők álltak elő nektek?

Vagy ti mikor beszéltetek róla?

Félek megkérdezni anyukámat hogy beszéljen róla.

Persze szinte mindent tudok de lehet hogy rosszul vagy ilyesmi. Azért jó lenne beszélni.

Anyám közvetlen meg nem borulna ki ,de mégis félek.

Vagy tudtok olyan oldalt ahol normálisan írnak róla?

13/L

2012. máj. 23. 18:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%

Gratulálok, válaszolók, azért, mert a kérdező szeretné tudni, még nem lesz ribanc. Azért akarja tudni, hogy később ne tegyen fel olyan értelmes kérdést, mint "nem védekeztünk, de kivette az utolsó pillanatban, terhes vagyok?", meg hasonlók.

Kérdező, ha konkrét kérdésed van, tedd fel anyudnak, biztos őszinte választ fog adni.

16/L

2012. jún. 7. 02:09
 22/22 linamarc válasza:
100%
Én is szívesen segítek. Nekem is van egy kamaszodó fiam, 12 éves, és éppen ma beszélgettünk ezekről a témákról. Ha bármilyen kérdésed van, írj privátban. Ha még nem szólítottad meg édesanyádat ebben a témában, abban is segítek, mindezt hogyan tedd. Sem a barátnőket, sem az Internetet nem tartom erre a legmegfelelőbbnek...
2012. jún. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!