Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy történjen a felvilágosítás?

Hogy történjen a felvilágosítás?

Figyelt kérdés

Ti álltatok elő a szüleiteknek hogy beszéljenek róla vagy ők álltak elő nektek?

Vagy ti mikor beszéltetek róla?

Félek megkérdezni anyukámat hogy beszéljen róla.

Persze szinte mindent tudok de lehet hogy rosszul vagy ilyesmi. Azért jó lenne beszélni.

Anyám közvetlen meg nem borulna ki ,de mégis félek.

Vagy tudtok olyan oldalt ahol normálisan írnak róla?

13/L

2012. máj. 23. 18:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező egyszerűen választ szeretne kapni a kérdéseire, és ez nem jelenti automatikusan azt, hogy szexre készülne, egyszerűen jólesne neki, ha lenne egy olyan felnőtt, akivel beszélgethetne ezekről.

Szerintem nyugodtan kérdezz a szüleidtől, ha nem vagy bátortalan. :) Biztos vagyok abban, hogy először meglepődnek majd, de segíteni fognak.

Bár véleményem szerint nekik már korábban el kellett volna kezdeniük a felvilágosítást.

Én kb. 5-6 évesen érdeklődtem a gyerek születéséről, hogyan lesz gyerek stb. A szüleim mindig az életkoromnak megfelelő, őszinte választ adtak. Szerintem ezt így kell csinálni.

27L

2012. máj. 24. 09:44
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
google a barátod írd be szexuális felvilágosítás
2012. máj. 24. 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:

PErsze, lehet barátoktól és netről infót gyűjteni, de vagy teljsen nevetséges válaszokat kap, vagy magas szintűt, vagy hülyeséget. Ezért terjed most, hogy ha szex után kiöblíted a hüvelyed, nem lehetsz terhes. FÉlelmetes baromság de valaki elkezdte a birkacsorda meg megy utána. Nevetséges.

Örüljünk, hogy van igénye arra, hogy értelmes forrásból, szülőtől vagy felnőttől tudja meg a dolgokat! A szüleiddel ha nehezen beszélgetsz erről keress idősebb embert a környezetedben, akiben bízol! Az, hogy tanulmányozza az életnek ezt a területét, még nem garantálja, hogy meg is teszi. De ha mégis, legalább ésszel tegye!

Amúgy, ha minden kötél szakad írj privit. Eü végzettségű felnőtt vagyok, 28éves, nő. Ha kérdésed van, tedd fel, igyekszem válaszolni!

2012. máj. 24. 16:31
 14/22 anonim ***** válasza:

nekem kezembe nyomtak egy könyvet, meg utána más könyveket is elolvasgattam

onnan tudtam meg pl. hogyha az egyik golyóm jobban lelóg mint a másik, az normális, de előtte ezen paráztam jó sokáig

2012. máj. 25. 10:16
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

figy itt a net, a témában rengeteg írás van kamaszoknak,

beírod google-be hogy kamasz, serdülőkor és van egy csomó találat

2012. máj. 25. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
nézz utána a neten hogy mindent jól tudsz-e :D
2012. máj. 27. 11:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Bármire vagy kíváncsi, kérdezz nyugodtan! :)
2012. máj. 27. 11:48
 18/22 anonim válasza:
Na hát én soha semmiről nem beszéltem anyával erről hamarabb beszélek a barátnőmmel róla.
2012. máj. 28. 03:16
 19/22 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2012. máj. 29. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megpróbálnék a kérdésedre válaszolni, és nem a válaszolók felvetéseire...

Nekem annak idején nagyon jólesett volna megbeszélni ezeket a dolgokat anyukámmal (apukám nincs), de ő a prűdebb kategóriába tartozik, és nem igazán állt rendelkezésemre... ettől függetlenül felnőttem én is, nyilván.

Ha anyukád közvetlenebb alkat, ahogyan írod, akkor nyugodtan kérdezz tőle bármit, ami érdekel, sokkal jobb forrás, mint a hülyeségekkel teli internet és az e téren még tapasztalatlan barátnők. Kérdezd őt, jól fog esni a beszélgetés!

2012. máj. 30. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!