Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Intezetbol lehet orokbefogadni...

Intezetbol lehet orokbefogadni gyermeket?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 15:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%

Nyugi!

Olvastam egy cikkben (azt hitem az educatio honlapján), hogy az igazolást utólag is be tudod vinni, ÉS: kötelesek elfogadni azt!

2012. máj. 25. 21:25
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen már vittem:)
2012. máj. 25. 21:31
 23/25 anonim ***** válasza:
lehülyéztelek oké,bocsxddddddd! nem kell sírni emiatt :D-.-
2012. máj. 26. 15:55
 24/25 A kérdező kommentje:
Én egy percig sem sírtam,sem sértődtem meg. :)
2012. máj. 27. 15:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Minden családban vannak veszekedések. Ha téged nem bántanak, gondoskodnak rólad, butaság elkeseredni egy két veszekedés miatt. Minden családban vannak bajok és mindenki azt érzi a legrosszabbnak amit neki kell elviselnie. Az egyik gyerek napokig képes azért duzzogni mert nem vesznek meg neki egy drága játékot míg a másik szinte éhezik. Ha veled veszekszenek a szüleid próbálj meg mindent elkövetni hogy ezt elkerüld. Ha viszont a szüleid egymással akkor gondolj arra hogy van aki nálad sokkal nehezebb helyzetben van pl. már nem is élnek a szülei. És így könnyebb lesz elviselni.
2012. jún. 7. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!