Kedves Kérdező!
Szeretném, ha az alapkérdést feltennéd magadnak: Gondolod, hogy más családban, más szülőnél nincsenek szabályok, amelyeket egy gyermeknek követni kell, be kell tartani?
A konkrét kérdéseddel kapcsolatosan nem néhány óra hiányzás miatt vesznek valakit állami gondoskodás hatálya alá. Annak nagyon sok összetevője van.
Az ismerősöd sem azért került államiba, mert volt néhány órája...
A többit privátban, ha szükséges...
Hány éves vagy? Bántanak a szüleid?
Vagy elhanyagolnak téged? Öltözködés, étkezés stb?
Mert ha igen akkor elvehetnek tőlük, vagy te is kérhetsz védelmet. Ha a szüleiddel nem tudsz beszélni akkor az osztályfőnököddel beszéld meg a problémádat,vagy egy olyan tanárral az iskoládból akibe megbízol. Egészen biztos segít neked valaki. Csak attól a felnőttöl kérj segítséget ha bajban vagy aki körülötted élő és megbízható, akit jól ismersz.
NEM !!! szeretném hogy örökbefogadjanak én SZERETEK!! ebben a családban élni :) Köszönöm a tájékoztatást magamról.Egyébként felhívtuk az iskolát ÉS azt mondták nem jön ki a gyám :)
és üzenném annak a válaszolónak aki azt mondta hogy minek lógok .. A VÁLASZOM: HIÁNYOZTAM,3 NAPIG CSAK ELFELEJTETTEM BEVINNI AZ IGAZOLÁST. BETEG VOLTAM!!!...
hiába, el fognak adni rabszolgának mert abban van a biznisz
(na jó, csak vicceltem)
ahhoz nem kell gyermekotthonba kerülni, hogy valaki örökbe fogadhasson
másrészt az új családod mennyire fogja elfogadni szerinted a lógásaidat?
". bar jobb is lenne kikerulni ebbol a csaladbol :)"
Ezt te írtad nem?
Akkor most szeretsz a saját családoddal lenni vagy sem?
XDDDDDDDDDd te nagyon hülye vagy,már bocs :D
ezért elvinni,na ne röhögtess már!
ide jössz segítséget kérni,és olyan bunkón válaszolsz mindenre,te jó ég...
hány éves vagy? 10-11 évesen megértem hogy vannak ilyen hülye gondolataid,de e fölött.. :D 14L
:) Néha jobb lenne kikerülni ebből a családból igen,hiszen utálom ha veszekedés van. Tudom-tudom hogy minden családban vannak,csak engem ez mélyen érint bármennyire is hülyeségnek tűnik.
Kedves utolsó! Ugyanannyi idős vagyok mint te,és tudod mint írtam az osztálytársamat is elvitték,neki 18-21 óra között mozgott az igazolatlanjai száma . Remélem megelégszel vele,és nem tudom mikor voltam bunkó. De biztosan te tudod,hiszen te ismersz és te tudod hogy milyen vagyok Én,mikor bunkó vagyok:) Üdv
Oh! És még annyi hogy a hülye szó jelentése az az ember,akinek az intelligencia szintje nagyon kicsi és nem képes arra, hogy tanuljon illetve kulturálódjon.
A szavaknak súlya van.
[link] :)
Nos tehát,miután megoldódott az ügy,ezért én lezárom a kérdést. Köszönöm a rendes válaszolóknak,és azoknak is akik valami "sértőt" írtak. Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!