Szülők valasza érdekelne. Szerintetek?
Figyelt kérdés
mit reagálnátok ha 18 éves lányotok terhesen jönne haza. Barátjával meg nincsenek is komoly kapcsolatban csak találkozgatnak2012. máj. 13. 16:35
11/14 anonim válasza:
felelotlenseg ugy a szex, ha nincs megbizhato tartos kapcsolata... Mennyire lepodott meg a lanyod? Beszeljetek a dontesrol, ha van a kozeletekben kisgyermekes csalad, kerjetek meg, hogy vigyazzon ra, vagy segitsen ba (foleg az ejszakazasokban) hidd el, ha egy napra rabiznatok egy kisbabat, elmenne ez egesztol a kedve... vagy ellenkezo esetben, szeretne a helyzetet...
12/14 anonim válasza:
Off de..
Akinek fia van az se örüljön... Az öcsém most 19 éves és az annó 17 éves barátnője terhes lett. Ő úgy döntött, hogy megtartja. Persze azóta már szétmentek, a gyerek ellene van hangolva, nem láthatja szinte soha, de gyerektartás az ki van belőle perelve, mivel dolgozni kezdett. És 19 évesen még előtte lehetett volna az élet, hát igazából most jó nagy sz.rban van, mert gürizik, és nem halad sehova...
Nem irigylem az öcsém, mert semmi beleszólása nem volt gyakorlatilag. Ha én lennék terhes, és nem akarnám megtartani, én legalább biztosan dönthetnék úgy, ahogy én akarom. Egy fiúnak szerintem ezerszer sz.rabb.
21L
13/14 anonim válasza:
Nyilván nem örülnék. Az abortuszt ellenzem, az Isten nem azért küldött ide egy babát, hogy megölessük. Segítenék neki felnevelni, akár tovább is tanulhatna a gyermek mellett. Még nem a világ vége.
14/14 anonim válasza:
Teljesen ledöbbennék. A lányom 10 évesen lett felvilágosítva, nagyon jó a kapcsolatunk, és akár a szexről is beszélget velem, ha aggályai vannak. Most 22 éves, és még mindig ugyanígy állunk. Mindig adtam neki pénzt a védekezésre. Ha mindezek ellenére is becsúszna, akkor szerintem az első gondolatom a 72 órás lenne. Ha még időben vagyunk, én bevetetném vele. Ha nem, akkor elgondolkoznék. Nem mondanám, hogy vetesse el, mert ezt a döntést nem nekem kell meghozni. Komolyan elbeszélgetnék vele arról, hogy mennyi munka felnevelni egy gyereket, és mennyi mindenről le kell mondani miatta, és hogy szerintem még fiatal ahhoz, hogy ilyen áldozatokat hozzon. Akárhogy döntene, mindenképpen támogatnám. Hisz akármelyik lehetőséget választja is, mindkettő nagyon súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!