Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők valasza érdekelne....

Szülők valasza érdekelne. Szerintetek?

Figyelt kérdés
mit reagálnátok ha 18 éves lányotok terhesen jönne haza. Barátjával meg nincsenek is komoly kapcsolatban csak találkozgatnak
2012. máj. 13. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz hogy még "csak" majd 3 éves a nagyobbik kislányom,de rohadtul nem örülnék neki,ahogy gondolom más szülő sem,akit ezzel a hírrel fogadna a gyereke......!

Senki nem kívánja a gyerekétől,hogy egyedül nevelje fel a leendő babáját,ami ebben az esetben nagyon valószínű,hogy így lenne...

Arról nem is beszélve,hogy gondolom nem milliomos csemetéről van szó,ahol a pénz nem számít,és simán ellátnák a szülei a gyermekének a gyerekét,mert azt nem hiszem,hogy a 18 éves lány már dolgozott annyit,hogy rendesen járna neki mindenféle juttatás..

2012. máj. 13. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Miután kihevertem a sokkot az aburtuszra próbálnám rábeszélni a lányom. Ha teljesen meggyőzhetetlen és megtartja, akkor mimden erőmmel segíteném.
2012. máj. 13. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Úgy lennék mint a második, mélységesen le lennék sújtva megpróbálnám rábeszélni hogy ne tartsa meg.

Ha megtartja akkor is mellette állnék természetesen hiszen a gyerekem, akármit is csinál. De ki lennék akadva rendesen.

Nekem is még csak 3 éves a lányom úgyhogy ez még odébb van szerencsére. (EZ A KOR ÚGY ÉRTEM, nem ez a szitu)

2012. máj. 13. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
miután lehiggadtam, támogatnám abortuszban és felnevelésben is. Nagykorú, ő fog dönteni, nem akadályozhatnám meg az abortuszt, viszont nem vágnám ki, ha meg akarná tartani. Sajnos egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os.
2012. máj. 13. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elkeserednék,hogy hiába világosítottam fel,és jó a kapcsolatunk és adtam pénzt hogy mindenképp védekezzenek,így is terhes lett..de mivel én védekezés mellett lettem terhes a kisfiammal így megérteném,hogy nem biztos az Ő hibája...mindenképp mellette állnék,és biztosan nem beszélném rá az abortuszra nem üvölteném le hanem elkezdenénk megoldást keresni..mindenek előtt beszélnék a lányommal és a barátjával is egyszerre hogyan képzelik a jövőt
2012. máj. 13. 17:19
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos én is azt javasolnám, hogy vetesse el..:( És valószínűleg végigsírnék egy pár éjszakát, és fokozottabban figyelnék a gyerekemre.
2012. máj. 13. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azon tépném az agyam, hogy hol rontottam el ennyire, hogy idáig jutott...

Aztán, nem tudom, ehhez benne kéne lenni a szituban.

2012. máj. 13. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Jajj, ezért örülök, hogy fiam van. Lány esetében 100%-osan támogatnám a döntését, legyen az bármi.
2012. máj. 13. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki örül, hogy fia van: mit szólnál, ha 18 éves fiad bejelentené, hogy a barátnője terhes? Ugyanaz a szitu.Nekem is fiaim vannak, és én is ezen izgulok egy ideje. Megbeszéltük velük, védekeznek, de nincs 100 %-os biztonság.Szerintem ilyen esetben a fiú is felelős, bár tudom, hogy a lányé a végső döntés.

bárhogyan döntene, mellette állnék, segíteném.

2012. máj. 15. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Mivel már nagykorú, ezért maximum annyit tehetnék, hogy tanácsot adok neki, annak függvényében, hogy milyen sorsot szán a babának.

Ha úgy dönt, hogy elveteti, segítenék egy megbízható orvost találni.

Ha meg akarja tartani, elkísérném a vizsgálatokra.

Persze rákérdeznék, hogy mégis hogyan történt, védekeztek-e stb.

Egy barátnőm 22 évesen gyógyszer mellett esett teherbe. Bár szerették volna megtartani a bébit, az anyagi helyzetük elég siralmas volt, így az abortusz mellett döntöttek.

27/L

2012. máj. 16. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!