A hormonok teszik?
én is így vagyok:ooo
mindig mondom magamnak,hogy "ez nem fog megtörténni,ne is gondolj rá",de akkor is olyan rossz :s 14L
Ezer bocs a késésért.
"Néha rosszul esik ha valaki többet foglalkozik mással, mint velem, néha viszont el szeretnék tölteni egy napot úgy, mintha láthatatlan lennék."
Ezt hívják állapot/hangulatingadozásnak és abszolút kamaszprobléma, több osztálytársam is ezen tulajdonságával kerget a sírba mindenkit (helyesebben szólva nem magával a tulajdonsággal, hanem azzal, hogy ki is nyilvánítják és elvárják, hogy el tudjunk igazodni rajta).
"Szomorú vagyok, és olyan érzésem van, mintha másnapra elveszíthetném anyát, vagy valakit akit szeretek."
Nem ért valami trauma mostanság? Nem láttál/olvastál valami túlzottan romlott világképet lefestőt, aminek hatása beleéghetett az agyadba? Rám csak a nehezebb életszakaszaimban szokott törni ez az érzés.
(Második voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!