Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi veszi rá egy fiút, hogy...

Mi veszi rá egy fiút, hogy női ruhákat hordjon és úgy viselkedjen, mint a lányok? Mi a mögöttes pszichológiája? Miért teszik ezt?

Figyelt kérdés
Az utcán számtalanszor látni ilyet, de szeretném megérteni miért teszik, én speciel utálok egy csomó női holmit...:(
2009. máj. 22. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy óriási kérdés. Én még igazán hihető választ nem hallottam erre a kérdésről. Ha egyszerűen hormonprobléma lenne, akkor azon könnyű lenne segíteni. De sokan nem csak transzvesztiták, hanem át operáltatják magukat pl. férfiból nővé. Ismertem egy ilyen lányt (?) személyesen. Sokszor elgondoltam, micsoda kényszerítő érzés hajtja, hogy elvállalja a sok orvosi beavatkozást, hosszas műtéteket, fájdalmas sebeket és kockázatokat, nem is beszélve a pénzről. A különvéleményem ez: A tudatában az van, hogy ő egy nő. Ez úgy lehet,(szerintem!)hogy ő egy női lélek, vagyis "jin", csak a sok élete közül a mostaniban ki kell próbálni neki, milyen férfinak lenni, és hogyan tud helytállni mint férfi. Valószínüleg a legközelebbi újjászületésésnél megint férfi lesz. Nem várom, hogy bárki egyetértsen ezzel, de ha durva vagy gúnyos szavakat írtok, lepontozom.
2009. máj. 25. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A homoszexualitásról is szó van vagy csak a nőies kinézetről azaz a metrószexualitásról?
2009. jún. 6. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: Én egybemostam, homoszexualitásról beszéltem. Úgy gondolom, hogy a transzvesztiták (talán ez az elnevezés illik ide) a homoszexuális hajlamnak ezt a kielégítési formáját kedvelik.
2009. jún. 7. 16:47
 4/6 anonim válasza:
46%
énis hordok nöi ruhat (csak gatyát) decsak azert mert az csögatya és nehez talalni férfi csönacit:D
2009. jún. 16. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
aZÉRT MERT B U Z I
2009. júl. 23. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Jeffree star is férfi, egyik kedvenc előadóm és engem nem zavar, ő azért ilyen mert 1szeret így kinézni, 2ő nem akart egy újabb bzi énekes lenni, ő egyéniség akart lennilehet a többiek is így vannak ezzel.

Az az érdekes h jeffree nem varratta át magát, akit érdekel itt egy pár kép (nyugi nem perverzekxD): [link]

2.:

[link]

Vagy szóba hozhatjuk sopor aeternust is, bár ő magát a halál angyalának azaz nemtelennek tartja:

[link]

2..:

[link]

2010. aug. 9. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!