Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez a hormonok miatt van?

Ez a hormonok miatt van?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. És egyre többet gondolok arra, mi lenne, ha lenne egy barátom. Nagyon vágyom már rá. (nem a szexre),hanem egy fiú szeretetére. Hogy ölelkezzünk, csókolózzunk. stb.

De egyenlőre nincs senki olyan, aki ezeket a dolgokat "meg tudná nekem adni". :(

Más lányok is éreznek ilyet? Ha igen akkor mit tesztek ez ellen?

2011. márc. 28. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Igen, most indulnak be a hormonjaid.
2011. márc. 28. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom jövőre mész gimibe, majd ott minden más lesz, a gimis srácok érettebbek, jobbak, mint az általános iskolások. Ne aggódj, amúgy is még van időd :)
2011. márc. 28. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
ÉN meg abban reménykedem, hogy lesznek jövőre a gimiben normális lányok, mert én most vagyok elsős.:D
2011. márc. 28. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem jövőre megyek gimibe (sajnos), mert egy évet késtem, és ráadásul januári születésű vagyok. Tehát még 2 évet kell addig várnom. :(
2011. márc. 28. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
persze ez tök normális nekem ez már 11 éves koromban előjött, de most 13 vagyok és még nem jártam senkivel. és még feltétlen nem is akarok mindenáron, csak ha valakibe nagyon szerelmes lennék, és ő is szeretne.
2011. márc. 28. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
én 11éves vagyon és van már pasim. Nagyon sokat voltam egyedül és csak mentem az utcán és szétnéztem... de soha semmi.... de egyszer teis megfogod találni azt akivel járni szeretnéél!
2011. márc. 29. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerek egy gimis srácot, aki nagyon szerény, kedves és okos is. Minden lány ráhajt az osztályban, mert nagyon tapintatos és lovagiasan viselkedik velünk.

Írj privit, a többit megbeszéljük ott. Fel a fejjel!

2011. ápr. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!