Tönkretesznek a hormonok. Nem akarok ezt csinálni mégis megteszem. Valami tipp? 15/L (lent)
Nekem is ezvolt.
De már 3 hónapja együtt vagyok a 'kiszemeltemmel' és kb ugyan így volt,mint Neked,mintha magamat olvastam volna.
Aztán mikor már teljesen felvoltam hevesedbe (gondolom érted?) akkor mondta a barátom: "hogy biztos akarod?gyors lenne még.." aztán így elgondolkoztam "család,kicsi korminden így az egész életem kb lepergett" visszahúztam a polómat (kb a köldököm fölött volt) és akkor megcsókoltam mondtam nki pár dolgot és azóta se feküdtem le vele..
Szeretem,de szerintem én is olyan vagyok,mint te.
Este néha gondolkozok rajta,meg mikor beszélek vele,hogy mi lenne ha most nála lennék stb.. de másnap nem bánon meg,hogy nem volt semmi.Amúgy már elmúlt ez a "vágyam",de néha azért még eszembe jut.
Furcsa.
Próbáéj uralkodni magadon,mert tényleg k*rvás lenne,de nem igen tudsz mit tenni... :S
megértelek :DD
Első vagyok:
Nagyon helyes.Nekem is így vanmert én SAJNOS elég hamar belemegyek minden hülyeségbe :DD
És ha nem lenne ilyen rendes pasin meg ilyen rendes barátnőm akkor azthiszem szégyen gyalázat lennék már..xd :D
Akkor biztos nem fogsz h*lyeséget csinálni. :DD
Hát nálunk az a baj,hogy én qurva gyorsan kikelek magamból neki meg tök nehéz visszautasítani,hogy "cica ezt megbeszéltük" én meg áhh.téynleg.xd :D
Komolyan ha nem úgy neveltek volna ahogy.. de már kezdek fejlődni és nem kelek ki magamból,csak néha :D
Dehát vannak olyan emberek akik ilyenek,mint mi :D
Szerencsénk van,hogy ilyen barátaink vannak,más már rég lefektetett volna szó nélkül.. :D
Bemennék holnap a suliba szerintem hirtelen 20 jelenkező lenne aki azonnal.... elég gzá..
Próbáld meg kerülni az olyan helyzeteket ahol más is történhet,uralkodj magadon, meglátod megéri!!Hosszú távon a pasik jobban szeretik azt a csajt, akinek nem 15 évesen kezdődött az "élet".És ha egyszer megteszed akkor nincs megállás...arról nem is beszélve, hogy pont ezen az oldalon majdnem minden nap van olyan kérdés, hogy 15 éves és terhes, mit tegyen.Legtöbbször védekeznek, na de a gumi nem 100%-ban véd...csak gondolj ebbe bele!
Szerintem elég erős vagy, még ha furán is néznek most rád, nem fogod megbánni!Azok, akik most esetleg sürgetnek nem lesznek melletted a 20as éveidben, amikor már bánni fogod, ha ilyen korán szexelsz!
Én idén leszek 27, 3 éve házasodtam és akkor kezdődött a szexuális életem is:)Persze ez ma már nagyon ritka és lehet a szemedben röhejes, de én olyan boldog vagyok, hogy a férjem, az igazi nagy Ő kapott meg először!:)És hidd el, nem maradtam le semmiről!Ja és nem feltétlen a hormonok dolgoznak, hiszen mindenhonnan a szex folyik...TV,rádió, plakátok, így nehéz nem erre gondolni!
Nem akartam hosszú, kioktató lenni, de remélem segítettem.
Én nem mennék el a buliba...ja és megvárnám míg a kiszemelt lép!Legyen férfi, ha nem mer, akkor így járt:)
jujj nagy köszönöm *.* Ilyenkor mindig jó egy felnőtt nő tanácsát meghallgatni:D Egyébként ez nem olyan BULI...csak 4 személyes. Az anyja, apja elmegy máshova addig miénk a ház, és nem duhajkodunk csak jól érezzük magunkat pizza és egy kis bor mellett. :D Olyan hangulatos kis este. Csak attól félek hogy ettől a hangulattól beindulnék és dorombolnék mint a gyári ferrari :D És a párom csiccsentés mellett nem biztos hogy visszafogja majd magát..ajajj...szóval nekem muszáj lesz. Egyébként a megfelelő pillanatban általában, észhez térek és rájövök: Hé 15 éves vagy..nem rég még babákkal játszottál, ugye most nem mással akarsz? xD
De a védekezésre feltétlenül gondolnék...feltétlenül...óvszer nélkül senkivel soha az életben nem tenném meg. nem akarom elba*ni az életem egy gyerekkel.
Pont azért veszélyes, mert csak 4en lesztek, és ha a barátnőd meg a pasija a hangulattól "egymásnak esnek" akkor Neked is nehezebb lesz visszafogni magad....szóval csak okosan...nem akarok egy percig sem nagyképű lenni, ezért nem írom, hogy még kis lány vagy ehhez, de hidd el ráérsz még!!És mikor idősebb leszel egy komoly pasi szemében sokkal értékesebb lesz, ha még nem feküdtél le ezzel-azzal, hidd el nekem!:)
a 27 éves nő:)
ja és mindennek megvan a maga ideje, látod, Te most elszúrnád az életed egy gyerekkel, én meg éppen szoptatom a 6 hónapos fiam, és vele meg a férjemmel teljes az életem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!