Tönkretesznek a hormonok. Nem akarok ezt csinálni mégis megteszem. Valami tipp? 15/L (lent)
Figyelt kérdés
Itt a vége, már rosszul vagyok.xD Tipikus tini szukának érzem magam. Sok osztálytársam, már él szexuális életet, cigizik, és még ki tudja miket csinál..:S Nos én nem akarok ilyen lenni. Tegnap cigiztem először egy társasággal (cigiztem az túlzás, csak pár slukk de elég is volt), gondoltam jó hecc lesz, kipróbálom mi bajom lehet? Majd röhögök magamon x év múlva. De ma is szívtam ugyanúgy a hecc kedvéért a legjobb barátnőmmel. olyan hülyéskedés szintjén. Nem szoktam rá, ennyiből nem lehet, csak tudjátok. De ma a barátnőm mondta, hogy hétvégén költöznek és lakás felavatóként meghívjuk két haverunkat és ott alszunk náluk. Az egyik haver az ő pasija a másik az én kiszemeltem, ezt ő tudja is csak olyan félénk hogy nem mer lépni, mert alapjáraton tetszem neki. És akkor felötlött bennem hogy mi lenne ha? Mi lenne ha történne valami más a csókon kívül. Valami intimebb. Rendesen megijedtem magamtól.:S Miért csinálom ezt? a hormonok? És hogyan állhatnám meg hogy ne kurvuljak? Már félek magamtól, hogy Jézusom mi lesz ha nem tudok magamon uralkodni, és szégyent hozok gyakorlatilag a családomra. szóval ne értsétek félre nem olyan vagyok hogy: Leszarom a szüleimet kit érdekel felnőtt vagyok már az csinálok amit akarok. Nem nekem bűntudatom van. Kérlek valami tipp? :S2011. ápr. 27. 19:06
11/11 A kérdező kommentje:
Nem mások rángatnak, én akarok menni. Utolsónak: Mint már mondtam mindenképpen védekeznénk, ha nem lenne nála óvszer, és nálam 72 órás tabi, amit csak akkor használnék ha elszakadna (anyum íratta fel, ha bármi baj történne), nem is feküdnék le vele, de valószínű nem is fogok, mert eldöntöttem hogy józan fogok maradni.
2011. ápr. 28. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!