Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek korai?

Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
van egy 13 éves lányom! szép,jó fej, és viszonylag jól tanul! és van barátja!! ez korai? szülőktől kérdezem inkább!

2012. máj. 1. 19:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de ez nem az első esett! mert amikor voltak több napos osztálykiránduláson akkor volt puszi is mert egy képen rajta van!!
2012. máj. 2. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy korai, deŐ nem úgy érzi, tiltani pedig felesleges, mert abból lesznek a hazugságok, hiszen ő nem fogja érteni az okát. Inkább állj mellette egy kicsit barátnőként, akkor szépen nyomon tudod követni, hogy mennyire komoly a dolog, és tanácsokkal többet érsz el nála.
2012. máj. 3. 13:46
 13/16 A kérdező kommentje:
jó! és hogyna tudnám kideríteni h igaz-e vagy nem?
2012. máj. 3. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Húúhaa.. Ha megengeded, leírnám a saját kapcsolatomat. Szintén 13 éves lány vagyok.

Nekem is van barátom, már nem az első. 10 éves korom óta vannak fiúim, de semmi komoly nem volt eddig. Az a tipikus kisgyerek szerelem volt.:)

A mostani barátommal, igaz még csak 1 hónapja vagyunk együtt,de nagyon szeretjük egymást. Ő jóval idősebb nálam. És hozzátenném, nem azért vagyunk együtt mert most ez a 'divat', hanem azért mert szeretjük egymást.

Anyukám tud rólunk. Viszont úgy tudja, hogy nekem ő az első. Nem is merném elmondani neki, hogy nem így van..

És nállunk is az törtönt, hogy meglátott minket. Szégyelltem is magam utána, de rendesen.. És azt vártam, hogy majd eltilt tőle.. De nem tette. Sőt.:) Bemutattam neki a barátomat. Beszélgettek. Anya minden áron meg akart győződni róla, hogy megbíható srác, meg nem az a gengszter gyerek. Jól kifaggatta szegényt. Monjduk meg értem.:) És bele egyezett a kapcsolatunkba. Aztmondta, hogy rendben oké.. De ő is elbeszélgetett velem a szexuális dolgokrólmeg az ilyesmikről. Persze már mindent tudtam ezekről a dolgokról, mint mindenki más.:D És megígértette velem, hogy nem fekszek le a sráccal egyenlőre. Meg ha majd tervezzük, akkor szóljak neki, és inkább elvisz orvoshoz és irat fel nekem fogamzásgátlót csak ne legyek terhes. Meg annyit modnott még, hogy apa ne tudja meg mert az biztos, hogy nagyon balházna(mivel a szüleim külön élnek megoldható, hogy apu ne tudjon a dologról egyenlőre) :D

Mikor olvastam ezt a fagyizós dolgot.. Hát kicsit furcsának tartom, hogy ennyit engedni nekik. Mi hetente kb 4-5-6x találkozunk.. És abból általában 1 nap az olyan, hogy nálluk vagyok egész nap. Ő is bemutatott már a családjának.. És délelőttől olyan este 6-7 fele hazamegyek..

Lehet, hogy sokan most a tipikus 13 éves k*rvák közé soroltatok be a leírtak alapján.. De én csak a kérdezőnek szerettem volna azt mondani, hogy bízz annyira a lányodban, hogy elnézed neki ezt a kapcsolatot. Majd ha esetleg kicsit pofára esik akkor visszavesz a tempóból. De sajűt kárán kell megtanulnia ezt.. Nem úgy értem, hogy 13 évesen abortuszt kell végrehajtani rajta.. Csupán az érzelmi dolgokra gondoltam. Az meg már a lányod érettségétől függ, hogy a testi kapcsolatot is akarja-e ..

2012. máj. 3. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! de ne rá förmedj hanem valahogy kedvesen: ,,Aranyos a barátod" vagy ilyesmi. /nem vagyok szülő, dekem anno 10 éve jól esett volna ha tiltás meg bizalmatlanság helyett inkább elmondhattam volna tthon hogy éppen mi is van/
2012. máj. 3. 18:59
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 4. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!