Tényleg én vagyok a szemét?
van egy barátnőm akivel már 10x éve legjobb barátok vagyunk. neki egy hónapja lett egy új barátja és minden idejét vele tölti ami nekem nem gond mert a sráccal jól elvagyok de mikor nagyon rossz hangulatban vagyok és csak barátnőmmel akarok lenni akkor ő mindig hívja a barátját és olyankor menni kell a srác haverjaihoz (akikkel el vagyok de nem az én társaságom).
ma úgy volt hogy megyünk ketten városba de végül ő mondta hogy menjünk hárman de én nem akartam velük menni mert akkor folyton ölelkeznek meg csókolóznak és én szarul érzem magam ott harmadik ként (szingli ként). Mikor ezt mondom neki akkor ő van fel háborodva hogy én hogy lehetek ilyen meg olyan szemét hogy megint lemondom a talit. utánna próbál győzködni hogy menjek és majd nekem is lesz barátom de erre én mondani szoktam hogy majd megyünk amikor a barátja nem ér rá mert nekem azt rossz nézni hogy ők hogy nyalják falják egymást.
ilyenkor ő megsértődik rám hogy én mindig ilyen szemét vagyok és csak azon lovagol hogy miért nem megyék ha jól elvagyok a sraccal
tényleg én vagyok a szemét amiért nem furakszom be harmadiknak ? ja és a srác baráti társaságában is mindenkinek van párja és ők is ott vannak együtt ergo csak én lennék olyankor ott egyedül.
én nem veszem sértésnek hogy ők együtt vannak SŐT én hoztam őket össze
de ő van fel háborodva hogy én nem megyek velük plázázni Vagy csak úgy sétálni és Mikor próbálok vele beszélni akkor jön azzal de jóban vagyok a barátjával és a haverjaival is akkor mi a franc bajom van. egyszerűen én érti meg hogy nekem rossz látni azt a sok ölelkeső párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!