Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinaljak? Nagyon feleeek

Mit csinaljak? Nagyon feleeek

Figyelt kérdés
mostanaban eleg szarul tanulok, bar mar kezdek javitgatni, de meg nem az igazi, de probalkozom:) apukam egy idegbeteg ember, folyton leszol, kiabal velem ha hulyeskedek, a jegyekert meg foleg, van h megver, ha olyan kedve van :| ezt csak anyu tudja rajtam kivul, o is leszid, de sose ver meg a rossz jegyert , csak eszhez terit.. tegnap tortent h matekbol ilyen kiszerkesztos feladatok voltak, meg is csinaltam apuval.. :S de rosszul, ezert a suliba kivagtam a tobbieke alapjan :) de az sem volt jo, fel osztaly masolgatta egymaset, a tanar felalitotta azokat akiknek ugyan olyan, adott egy piros 1 est ( tz ) plussz iratott egy dolgozatot, ami szinten egyes lett 10embernek a 12bol.. :SS apueknak h mondjam el ?:SS nem merem, nagyon felek, kerlek segitcsetek :S
2012. ápr. 26. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
uff. a helyedben én is félnék, megértelek. Gyakran nézi az ellenőrződet?
2012. ápr. 26. 16:38
 2/9 A kérdező kommentje:
:SS nem szoktam beirni a jegyeimet mert igyis nagyon felek, de beszoktak szedni... es beirjak mindet :((
2012. ápr. 26. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben mi sajnos nem nagyon tudunk segíteni. De ha már elmondod a rossz jegyeket, akkor ne érvelj azzal, hogy másoknak is rossz lett. Ezt a szülők nem értik meg(sajnos...) Tudom miről beszélsz, én is idén nagyom lerontottam minden tárgyból. Ha meg akarna az apukád verni, én elkezdenék velük vitatkozni, pl. felhoznám, hogy ti nem voltatok ... évesek?, ti mit csinálnátok, ha az én helyemben lennétek?, amikor annyi évesek voltatok, ti egész nap csak taultatok és mindig csak jó jegyeket kaptatok? stb. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy rá kéne venni őket, hogy egy kicsit gondolják végig, ők milyenek voltak kamasznak. Amúgy tanultál erre a dogára? Ha igen, és ezt a szüleid is látták, akor érvelhetsz ezzel. Remélem azért nem lesznek olyan mérgesek! Sok sikert!! 16/L
2012. ápr. 26. 16:47
 4/9 A kérdező kommentje:
koszonom :) nem nem tanultam, mert buntetesbol kaptuk, mert masoltuk a hazit -.-' pedig en apuval is megcsinaltam csak rosszul, ezert irtam le es vagtam ki maserol :S
2012. ápr. 26. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte, és akkor legalább a Te lelkiismereted tiszta. Ha megver, akkor pedig biztosan megmondanám, hogy "én lehet, hogy szar vagyok a suliban, de te meg apának vagy szar, és ez gázabb". Aztán max. kapnék még, de akkor is megérné kimondani! Mert nem apa az ilyen az én szememben!
2012. ápr. 26. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
En 31 eves vagyok es gyerekkent nem voltam jo tanulo, most mar tudom mit kellett volna maskepp csinalni. Eloszor is tanulj minden orara. Lehet hogy nem szeretsz tanulni de ha lesz egy kis sikerelmenyed konnyebben fog menni. Sok targybol elore is olvashatsz es ez tenyleg hasznal, mert mar akkor toppon vagy, amikor az uj anyagot veszitek. A matekot pedig tenyleg gyakorolni kell de ha ram hallgatsz reggel felkeles utan gyakorold, akkor meg frissebb az agyad. Sokat fejlodik az ember ha van velemenye a tanultakrol. Legy onallo, meglasd menni fog! Ezt olyan mondja, aki 2,8-bol lett 4,7 .
2012. ápr. 26. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:

komoly szülői hibának látom ezt sajnos... nekem az áltsulis és gimis éveimből nagyon megmaradt a stressz, a félelem a rossz jegyek miatt, kb. ez volt az egyetlen rossz dolog az iskolás évek alatt, holott utólag egyáltalán nem számít, hogy mit tudom én, egyik félévben lett 2-3 kettesem, nem múlt ezen semmi. nekem is apukám ilyen, hogy kiakadt, bár nem vert meg (öcsém rossz jegyért viszont kapott már sztem pofont), de nagyon tudtam félni tőle, ami sztem nem helyes... még most egyetemistaként se mondok meg neki dolgokat, egyszerűen nem bízom a reakciójában, félek a haragjától, ennyit érnek el ezzel a szigorral... próbáld meg egyszer ezt nyugodtan elmagyarázni nekik.

ne szólj be nekik soha olyat,h. sz.r szülők, az csak olaj a tűzre.

2012. ápr. 28. 00:14
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek:)
2012. ápr. 28. 19:28
 9/9 anonim válasza:
De semmi baj sincs, akkor ha az amit apuddal oldottal meg ROSSZ volt.Van kifogas, hogy mert masoltad a tobbitol.Eleg nehez helyzet de inkabb vald be most amig meg friss..
2012. ápr. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!