Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak most?

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm 3 évig legjobb barátnők voltunk.Mikor elkezdtünk barátkozni mindenkit elhanyagoltam szóval naggyából vagyis csak ő maradt..aztán jött egy új lány az osztályba és vége lett a "nagy" barátságnak,legjobb barátnől lettek ,bár nem is bánom ha neki ennyit ért a barátságunk.most van pár lány az osztályból akikkel suliban elvagyunk de ők soha nem voltak olyanok akikkel lehetett beszélgetni.ezt úgy értem h pl egy kényes témánál már fújjolnak meg ilyesmi de én egy baráttal szeretek sok dolgot megbeszélni..mmost nem tudom h mit csináljak ,h szerezzek barátokat?13/l
2012. márc. 20. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
jaj, velem is hasonló volt. ne törekedj egyfolytában, ne keresd mindenkiben a barátot. majd kialakul magától. nekem lassan egy éve, hogy a két legjobb barátnőmmel elrontottam a kapcsolatot. akkor egy időszakban nagyon magányosnak éreztem magam, aztán mindenkivel beszélgettem. mindenkivel! még a büdös fiúval is aki mögöttem ül:D és kialakultak a kapcsolatok, valakivel szorosabbra, mint gondoltam, valakivel kevésbé. a régi két legjobb barátnőmmel is sokszor összefutok már, hihetetlenül megjavult a kapcsolatunk. szerintem te se hanyagold el ettől függetlenül a volt barátnődet.
2012. márc. 20. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.:) csak olyan rossz néha hogy nincs .én nem hanyagolnám el,csak ő már hozzám se szól ha beszélünk is csak pár szó és megy..de nagyon rossz irányba változott most.
2012. márc. 20. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt a helyzet. A nyolcadikat barátnő nélkül jártam végig. (Hetedikben jött az új csaj.) Eleinte próbáltam velük "lépést" tartani, de más lett az érdeklődési körük, mint nekem. Ez csak szakközépben változott, amikor lett egy új barátnőm. Szerintem ki lehet bírni barátnő nélkül. Én az unokatesómmal lettem kicsit jóban arra az időre.
2012. márc. 20. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
én is 7.-es vagyok és most jött az új csaj...:)köszii a választ amm:)
2012. márc. 20. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
ha érdekellek, írj rám privátot. 15F :)
2012. márc. 20. 15:34
 6/7 anonim válasza:
én is 13 éves vagyok és velem is pont ez van,az osztályomban nem az van hogy utálnak ,hanem csak levegőnek néznek,és nemtörődnek velem, és nincs közös témánk,nem tudunk miről dumálni.
2012. márc. 20. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii a válasokat:))
2012. márc. 23. 07:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!