Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Mi lenne a helyes?

Mit csináljak? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

Szomszédunkkal nagyon jóban vagyunk, és ma láttam a 14 éves lányát cigizni a buszmegállóban. Nem szeretnék szemét lenni, én is dohányoztam , és engem is úgy köptek be anyukámnak, de én rájöttem hogy baromság ennyi idősen és letettem. Nem szeretném megszivatni, de mégis csak az lenne a helyes ha szólnék a szüleinek,nem?

Vagy írjak rá privátba? Szerintetek mi lenne a helyes. Nem szeretném megutáltatni magam, de nem akarom hogy elrontsa magát ennyi idősen. Tudom hogy nem az én dolgom, de valahol idősebbként kötelességem figyelni rá.szerintetek?

17/L

2012. márc. 30. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Szüleinek felesleges szólni, úgyis te jönnél ki rosszul. Viszont egy e-mailt megér. Megírod neki, mit láttál és elmeséled neki a történeteted. Lehet, hogy maga a történet nem fogja érdekelni, de hidd el, be fog tojni, hogy te is láttad és esetleg beköpöd. Ettől talán magától abbahygaj, mert félni fog.
2012. márc. 30. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindenki a maga háza táján seperjen! Én utálnálak érte a csaj helyében, ha beköpnéd. Az ő élete, ne szólj bele.
2012. márc. 30. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vele beszélnék.
2012. márc. 30. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
beszélj vele,de ha a beszélgetés után is látnád cigizni akkor szólj a szuleinek,hisz lehet,hogy az o élete,de még gyerek joga van a szuleinek tudni róla.és amugy sem egészséges a cigi,sot lehet,hogy ha ,most ne, hagyja abba késobb drogokhoz fog nyulni,ez persze nem biztos.
2012. márc. 31. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy szólj a szüleinek,de mondd meg nekik,hogy "nem tőled tudták".De ha úgy láttad meg a lányt,h ő is látott akkor vele beszélj.Mert akkor úgyse hiszi el h nem te voltál....
2013. jún. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!