Mit csináljak? NAGYON ideges vagyok, rettegek a holnapi naptól!
Köszönöm! Hiába gondolok arra, nem megy:(
Az osztályfőnököm miatt! NAgyon sokat tett értem, és így szeretném neki visszahálálni:)
ne vállalj ilyet, ha ennyire stresszelsz miatta. szép lassan kell szoktatnod magad a szerepléshez, ez most sokk-terápia lesz :D
amúgy sztem is sz.rd le, állj hozzá lazán.
Megpróbálom, de nagyon félek:( Egyre rosszabb, nem tudom, mi lesz velem:S
Köszönöm a válaszokat!
Figyi, jó eséllyel meg lesz világítva a színpad, ha zárt térben vagy, ergo amikor kimész, semmit nem fogsz látni a közönségből. Ha szabadtéri szereplés, és napközben van, akkor meg nézz el a tömeg feje felett, amolyan "általánosságban" szólj hozzájuk, ne pedig pl. konkrétan nézz az első közepére :)
Ha van lehetőség szereplés előtt rá, akkor szólj bele a mikrofonba, hogy kitapasztald, mennyire erősíti fel a hangodat, nehogy begerjedjen ha túl hangosan szólsz bele. De azért csak bátran, ne motyogj ;)
Ha remegne a kezed, egyszerűen kulcsold össze hátul, de ha a vers megengedi, nyugodtan ints vagy egyéb egyszerű gesztust is tehetsz. Arra figyelj, hogy ne hintázz állás közben.
majd írd meg, hogy ment :)
Hogy ment?
A tanárnőd meg szerintem már büszke rád, hogy eddig eljutottál, egészen biztos nem lesz csalódott.(gondolom ha sokat foglalkozott veled, nem iskolai forduló volt)
Köszönöm! Simán ment, iagzatok van, csak én reagáltam túl.:) Lehet, hogy többet nem kellene ilyenre jelentkeznem, bár utólag sokkal megkönnyebbültebb voltam:D
Köszönöm mindenkinek, aki segített!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!