Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ötletek? A HOLNAPI NAPRA...

Ötletek? A HOLNAPI NAPRA KELLENE. :S

Figyelt kérdés
Szóval a sulinkban Pizsi-Buli lesz. A lényeg, hogy minden osztálynak ki kell találnia, valamilyen témakört.Pl.: Az egyik osztálynál "tea délután" lesz, tehát valamilyen ezzel kapcsolatos feladatot találtak ki. Én gondoltam hogy mi lehetnénk mondjuk egy cirkusz, és akkor ehhez kellenének feladatok..(lehetőleg olyan, amit a nagy 12.esek, és a 7.esek egyaránt élveznek, de egyben vicces is...(gimnáziumról van szó)) Sajnos nekem kell összeállítanom az ötleteimet, de nincsenek, ráadásul holnapig kaptam haladékot és a tanár is csak ma mondta el..:S :)Pls segítsetek [Az értelmes válaszokat előre is köszönöm] ui.: az üvegpörgetés kilőve, már felvetettem ezt az ötletet :P
2010. okt. 26. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

mutatvány bemutatása

állathangok utánzása

melyik állatból milyen ételt készitenétek

2010. okt. 26. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Felírsz egy lapra feladatokat pl:

Énekelj el egy dalt

Ha kell még segítség csak írj

2010. okt. 26. 14:41
 3/11 anonim válasza:
szerintem legyen a témátok a csecsemőkor:D bírja ki egész nap cumival a szájában:D ki eszi ki leggyorsabban a pelenkából a nutellát:D ilyen vicceseket találj ki
2010. okt. 26. 14:43
 4/11 A kérdező kommentje:
de nem. félreértitek. Kell egy téma. Az is jó, hogy csecsemőkor, de lehetne cirkusz is, vagy akármi.. a lényeg, hogy ezzel a témával kapcsolatosan, minden osztálynak elő kell készítenie a feladatokat, és mikor jön az adott osztály osztálytermébe egy másik osztály, akkor meg kell csináltatni velük a feladatokat. Ami vicces, és szórakoztató..Csak hogy nincs ötletem.. de azért köszi ;) és még várok válaszokat..
2010. okt. 26. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Legyen cirkusz

És hogy csinálj úgy mint a majom,mint egy oroszlán meg cirkuszosokat

2010. okt. 26. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Szóval olyan állomásos, körbe-körbe menős, minden hol más feladatot csinálós? Verseny lesz, tehát pontozni is kell vagy csak egy ilyen szórakoztató valami? erre válaszolj légyszi. aztán tudok segíteni.=) általánosban sok ilyet szerveztem, de tudom hogy nem fog menni ha az egész osztály nem segít neked. úgy érzem magadra hagytak. :(
2010. okt. 26. 14:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen pontosan :) tudnál segíteni??

És nem nekem kell beöltözni, hanem feladatok kellenek egy témakörből... Utolsó kérlek segíts :D

2010. okt. 26. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:

csak ötleteim vannak témakör nincs:

Ceruza lógatása üvegbe

# Minden csapat kap egy hosszú zsinórt, melynek egyik végére egy ceruza van kötve. A másik végét az egyik játékos derekára kell kötni úgy, hogy a zsinegnek legalább 0,5m hosszú része a földön feküdjön, amikor a játékosok egyenesen állnak. A feladat az, hogy a ceruzát úgy kell belejuttatni az üvegbe a csapat többi tagjának, hogy nem érhetnek hozzá a ceruzához sem és a madzaghoz sem. Az a csapat nyer, amelyiknek a ceruzája elõször kerül az üvegbe. madzagok

# mûanyag palackok

# ceruzák

Ki tudja elõbb meginni sapkával a fején?

# Minden csapatból kell egy amber, akik körbe állnak egy asztalt, és elkezdenek az asztaln lévõ dobókockával sorban dobni. Aki hatosd dob, az a fejére tesz egy sapkát, és elszalad egy másik asztalhoz, ahol kiskanállal elkezd enni egy tányér üdítõt. A többiek közben folytatják a kockával a dobást. Amikor valaki hatosd dob, odaszalad a másik asztalhoz, és lekapja az evõ játékos fejérõl a sapkát, és õ kezdi el enni a saját tányérjából az üdítõt. Akinek levették a fejérõl a sapkát, õ visszaszalad a dobókockás asztalhoz és õ is dobálni kezdi a kockát. Az a játékos nyer. amelyik legelõször meg tudja enni a tányérjában lévõ üdítõt. 1db dobókocka

# 1db sapka

# tányérok

# kiskanalak

# üdítõ

Gyertyaoltás fecskendõvel

# Minden csapatból 3 játékosra van szükség. Az egyik játékos a szájába vesz egy kanalat, melyben egy égõ gyertya van, a másik két játékos, pedig tõle kb 2 méteres távolságban, egy -egy fecskendõvel próbálják eloltani a gyertyát. kanál

# gyertya, gyufa

# ecskandõ, víz

Zokniban futás

# Minden csapatból egy embernek a zokniába tett nyers tojással kell végig menni egy kijelölt pályán. Az a csapat gyõz, aki leghamarabb teljesíti a feladatot. nyers tojás

Társkeresés bekötött szemmel

# Minden csapatból 3 ember szükséges. Az egyiknek bekötött szemmel meg kell ismernie a másik két csapattársát úgy, hogy azok a töbi csapat tagjaival egy vonalban állnak. Hangot kiadni természetesen nem lehet. A nyitott szemû embereknek semmilyen mozdulattal sem lehet jelezni, hogy õk a társak. kendõk vagy sálak

Lufis tánc

Minden csapatból kell 2-2 pár. A ány lábára kötni kell egy lufit,. majd a zenére táncolni. A cél az, hogy ki kell pukkasztani a többi páros lufiját. Az nyer aki a legutolsónak megmarad.

2010. okt. 26. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:
jujj nagyon köszönöm :D:D életmentő :D köszi köszi köszi :P de jöhetnek még ehhez hasonló ötletek..:P
2010. okt. 26. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
mi ezt a cerutásat tamponnal csináltuk. el kell cipelni az üveget a terem egyik végéből a másikba...
2010. okt. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!