A holnapi ebédhez szeretném felhasználni a császárszalonnát. Ötletek, mihez lehetne?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 18:30
1/4 anonim válasza:
Pirított császárszalonnal alappal besamel mártást készítesz, hozzá keversz egy maréknyi reszelt sajtot, és kifőtt tésztával tálalod. A tetejét pluszban megszórhatod még sajttal. A napokban én is ezt főztem.
2/4 anonim válasza:
Csirkemáj császárszalonna-csíkokba göngyölve, úgy kisütve. Isteni!
3/4 anonim válasza:
Tepsis hús
A hússzeleteket hirtelen kisütöd, a szalonnát szeletekre vágod, a krumlit héjában megfőzöd és felkarikázod.. Egy tepsit kikensz olajjal, jön egy réteg krumpli, rá tejföl, egy réteg szalonna, rá tejföl, egy réteg hús, tejföl stb, a végére tejföl, vagy reszeltsajt kerüljön. Be a sütőbe, kb 25-30 perc alatt készere sütöd.
4/4 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint a második. Isteni finom, jó fokhagymásan. Nyammm... Krumplipüré illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!