Ötletek? A HOLNAPI NAPRA KELLENE. :S
Figyelt kérdés
Szóval a sulinkban Pizsi-Buli lesz. A lényeg, hogy minden osztálynak ki kell találnia, valamilyen témakört.Pl.: Az egyik osztálynál "tea délután" lesz, tehát valamilyen ezzel kapcsolatos feladatot találtak ki. Én gondoltam hogy mi lehetnénk mondjuk egy cirkusz, és akkor ehhez kellenének feladatok..(lehetőleg olyan, amit a nagy 12.esek, és a 7.esek egyaránt élveznek, de egyben vicces is...(gimnáziumról van szó)) Sajnos nekem kell összeállítanom az ötleteimet, de nincsenek, ráadásul holnapig kaptam haladékot és a tanár is csak ma mondta el..:S :)Pls segítsetek [Az értelmes válaszokat előre is köszönöm] ui.: az üvegpörgetés kilőve, már felvetettem ezt az ötletet :P2010. okt. 26. 14:35
11/11 anonim válasza:
vagy lehetne "koncentrációs tábor"
feladatok : lapátolás, ásás, kőtörés.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!