Mit tennétek ebben a helyzetben a 17,5 éves lányotokkal?
A minap eléggé összevesztem a lányommal, aggódom érte.
Elég más fiatalnak mondanám mint a mai nagy többség, őt nem a bulizás/szórakozás és haverokkal lógás érdekli.
Neki a nagy "szenvedélye" a lovak,lovaglás... minden szabadidejét egy lovardában tölti és ott segít a lovak körül, meg lovagol.
És a legroszabb, hogy bő 1 éve ott megismert egy lovászférfit, aki 32éves és összejöttek.
Először eltitkolta előlem, pont amiatt ami a mostani véleményem róla (mert aztán kiderült). Nem tiltottam el, de a véleményem megmondtam már neki.
Pont ezen történt az összeveszésünk pár napja, a helyzet a következő volt:
Mondta, megy a lovardába erre én kiakadtam és mondtam neki, hogy "más normális fiatal lány szépítkezni szeret, meg illatosnak lenni, te pedig mindig istállószagú vagy"
stb.
Aztán még azt is mondtam, hogy "mit vár ettől a kapcsolattól? soha nem tud normális társaságba keveredni...." azt is mondtam neki, hogy a férfinek nincs megfelelő anyagi háttere, szinte soha nem vitte a lányom még moziba se, meg semmi.
Erre a lányom vissza kiabált nekem és a következőket mondta: " Ezért akarok már 18 éves lenni, amint annyi leszek elhúzok itthonról és többé nem is látsz, te mindenbe beleszólsz, neked egyik barátom/barátnőm se szimpatikus. Persze hogy nem az anyámtól kérek majd tanácsot, aki csak lenézően kezel..."
Szerintetek mit tegyek, hogy kéne viselkednem?
Neked az a bajod, h a lányod önálló, és elb@szta a szépen dédelgetett álmocskádat. És akkor mi van? Nem azért szülted meg, h a tulajdonod legyen.
Inkább segítened kéne a céljai elérésében, nem hátráltatni, meg p@rasztnak lenni vele.
A lányod helyében én is így reagáltam volna, és ha nem kapsz gyorsan észhez, már csak az fog feltűnni, hogy a csajszi az életben nem látogat meg többet. Megérdemelnéd!
Örülj neki hogy ilyen lett, és nem egy agyon szoláriumozott, agyon sminkelt/iszákos/cigizős/drogos lány. Szerintem nem baj az, hogyha szereti a természetet, és az állatokat. Jobb ember lesz tőle. Lehet hogy most ló-tenyésztő suliba jár, de ki tudja, lehet hogy később akár állatorvosnak is elmegy éppen az állatszeretete miatt.
A 32 éves pasi tényleg túlzás, de nem hiszem hogy ebben a korban az anyja véleménye fog számítani neki. És ne is tiltsd, az csak olaj lenne a tűzre.
Véleményem szerint nem kéne veszekedned vele, mert tényleg normálisabb a legtöbb vele egykorúnál, és inkább legyen egy harmincas éveiben járó pasija mint hogy fűvel-fával összefeküdjön. És lehet megértőbben kéne viselkedned, hogy a lányod el tudja mondani a problémáit, és ha baj van hozzá forduljon -elvégre az anyja vagy. Kérj elnézést, beszéljétek meg, és tegyetek a rendes anya-lánya kapcsolatért :)
14/L
Te gyűlölöd a lovakat és ezt ki is vetítetted a lányodra.
Nem csodálkozom hogy lekoccol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!