17 éves lányom titokban virágmotívumot tetováltatott a hasára. Nemengedtem meg neki pedig mert rosszak a jegyei. Mit tegyek? Hogy büntessem?
én se büntetném a tetkó miatt. minek? Nem olyan nagy dolog ma már, volt annyi esze, hogy ne a homlokára tetováltasson és ha nagyon akarja a plasztikai sebész eltünteti.
a jegyek miatt viszont valahogy megpróbálnám motiválni. ha nagyon buta és nagyon ellenáll,akkor azzal, hogyha felnőttként akar élni,akkor tessék, főzzön, mosson magára. Persze nem dühből üvölteném rá, egyszerűen csak elmondanám, hogy ez az új helyzet és kész. Azért gyerek még, azért nem kell magára dolgoznia, mert tanul. Ha nem tanul,akkor viszont legyenek meg a családban azok a szerepei, mint a többi nem tanuló felnőttnek.
Ha csak hanyag, de okos, akkor bepróbálkoznék a - ha jól tanulsz és feljavítod a jegyeidet,akkor megkapod,amire régóta vágysz (jogsi,nyaralás, cipő, ruha stb.)
Kedves négyeske,
képzeld, két felnőtt lányom van. Soha nem kellett előttem titkolózniuk, tökéletes a kapcsolatunk. Ahol 17 évesen erre van szükség, ott már korábban kezdődhettek a bajok. De eszembe nem jutna 17 éves korában "úgy megbüntetni, hogy megemlegesse". Nem akkor kell elkezdeni a nevelést. Ha akkor kezd keménykedni a szülő, esélyes, hogy a gyerek 18 évesen lepattan otthonról, és az életben nem látja többet.
Hatoska voltam, puszi.
tetoválj rá a karjára egy vasmacskát.
annak nem örülne.
vagy még szóba jöhet az intim piercing. az sem kellemes dolog. :) hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!