Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lányom titokban...

17 éves lányom titokban virágmotívumot tetováltatott a hasára. Nemengedtem meg neki pedig mert rosszak a jegyei. Mit tegyek? Hogy büntessem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most már úgysem tudsz mit csinálni a lányoddal. Az a tetoválás már a hasán marad.
2012. ápr. 19. 06:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

én se büntetném a tetkó miatt. minek? Nem olyan nagy dolog ma már, volt annyi esze, hogy ne a homlokára tetováltasson és ha nagyon akarja a plasztikai sebész eltünteti.

a jegyek miatt viszont valahogy megpróbálnám motiválni. ha nagyon buta és nagyon ellenáll,akkor azzal, hogyha felnőttként akar élni,akkor tessék, főzzön, mosson magára. Persze nem dühből üvölteném rá, egyszerűen csak elmondanám, hogy ez az új helyzet és kész. Azért gyerek még, azért nem kell magára dolgoznia, mert tanul. Ha nem tanul,akkor viszont legyenek meg a családban azok a szerepei, mint a többi nem tanuló felnőttnek.

Ha csak hanyag, de okos, akkor bepróbálkoznék a - ha jól tanulsz és feljavítod a jegyeidet,akkor megkapod,amire régóta vágysz (jogsi,nyaralás, cipő, ruha stb.)

2012. ápr. 19. 07:11
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Kedves négyeske,

képzeld, két felnőtt lányom van. Soha nem kellett előttem titkolózniuk, tökéletes a kapcsolatunk. Ahol 17 évesen erre van szükség, ott már korábban kezdődhettek a bajok. De eszembe nem jutna 17 éves korában "úgy megbüntetni, hogy megemlegesse". Nem akkor kell elkezdeni a nevelést. Ha akkor kezd keménykedni a szülő, esélyes, hogy a gyerek 18 évesen lepattan otthonról, és az életben nem látja többet.

Hatoska voltam, puszi.

2012. ápr. 19. 07:43
 14/16 anonim ***** válasza:
96%
Az én lányom 16 éves és nagyon tetszenek neki a tetkók.Nekem is mindíg tetszett,de rajtam nincsen.A kapcsolatunk nagyon jó,mindent meg tudunk beszélni,ezt is megbeszéltük,hogy én még nem szeretném,elmondtam hogy még korainak tartom,és lehet neki kicsit később.Ha mégis hazajönne egyel(amit kétlek)nem örülnék,és egy nagy beszélgetés várna ránk,mert ez azt bizonyítaná hogy valami nincs rendben köztünk.Biztos hogy látná rajtam hogy nem örülök és ez lenne a legnagyobb bünti szerintem.Ezt tudom mert volt már régebben hasonló szitu(hazugság,nem nagy dologban)és éreztettem vele hogy milyen rosszul esett.Ordibálni,megütni biztos nem tenném,nincs értelme.Ha csak azért nem engednéd mert rosszak a jegyei ezt beszéld meg vele,ez miért van,mond el neki hogy már több szempontból csalódtál benne,és ez a kapcsolat azon alapul hogy bíztok egymásban többek közt és mit szólna ha Te is hasonlóan viselkednél,és ő csalódna.Ekkora lánnyal már csak a beszélgetés lehet hatásos,illetve ha úgy látod akkor zsebpénz megvonás,hétvégén nem mehet valahova stb.
2012. ápr. 19. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Vond meg a zsebpénzt,és az internetet,ha továbbra is romlanak a jegyei buliba se engedd,és próbáld vele megértetni,hogy tanulni muszáj,és hogy bánni fogja évek múlva.
2012. ápr. 19. 19:14
 16/16 anonim válasza:
0%

tetoválj rá a karjára egy vasmacskát.

annak nem örülne.

vagy még szóba jöhet az intim piercing. az sem kellemes dolog. :) hajrá

2012. máj. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!