Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hogy nézek ki? és...

Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 8. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező most már végre válaszolnál pár kérdésre?

- Miért tetted fel ezt a képet ?

- Mire számítottál ?

- És végül HÁNY ÉVES vagy ?!

2012. ápr. 19. 17:18
 72/83 anonim ***** válasza:
100%
már leírta,hogy 14éves.
2012. ápr. 19. 19:19
 73/83 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem igaz, hogy csontkollekció vagy, szép az alakod, pont olyan, mint úgy nézel ki, ahogy ennyi idősen kell, ne törődj azokkal a túlsúlyos emberekkel, akik irigylik az alakod. :) Nekem személy szerint még mindig egészségesebb a vékony alkat, mint a zsíros és a kövér embereknek mindig van valami betegségük is (magas vérnyomás, magas koleszterin stb.).

Az első képen egy aranyos lány van, a második tényleg ribis lett, nem kell ezt még erőltetni, sőt később se, legalábbis nem a neten keresztül...

A harmadik tényleg előnytelen kép, de gondolom ott a mell volt a lényeg :) de a másik kettőn látszik, hogy szép arcod van.

2012. ápr. 28. 22:42
 74/83 anonim ***** válasza:

vékony testhez egy nagy fej párosul emelet karikás a szemed is am 13-nak nézel ki és a hajadat se mondanám hú de szépnek kicsit ritka és zsíros is a stílusod közel áll ahhoz amit tegnap láttam az M4es-en + tömeg vagy és unalmas amit bármelyik sarkon lehet (remélhetőleg csak) később szerezni

"puszcsi"

14/l

2012. ápr. 28. 23:56
 75/83 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a 3 kép nem ugyanarról a lányról van...

Az 1. képen lévő lány kb. 13-14-nek néz ki, kék szemű. A 2.-on kb. 11-nek néz ki, és barna szemű. A 3.-on pedig 12-nek néz ki, és kék szemű.

2012. ápr. 29. 00:16
 76/83 anonim ***** válasza:
75%
milyen gonoszok vagytok,szerintem meg valaki lenyúlta a fényképeit és felrakta ide, azért nem szól hozzá,erre nem gondotatok?? miért "ribis", inkább csak idősebbnek akar tűnni szegény,és egyáltalán nem csúnya!átlagos kislány.nem gondolkoztok,vajon mit érez,ha ezeket meglátja,elássátok az önbizalmát! kétgyermekes anyuka
2012. ápr. 29. 07:27
 77/83 anonim ***** válasza:
100%

hanyadszorra emeled ki ezt a képet, te nyomorék osztálytársa a lánynak hmm?? mindenki tudja, hogy nem te vagy a képen, mivel nem válaszolsz, drágám ... mert neked nincsenek ilyen képeid? szerintem vannak! amúgy nagyon egy sunyi gonosz lány vagy, én soha nem tennék ilyet még az ellenségemmel sem...

15/L

2012. ápr. 29. 09:44
 78/83 anonim ***** válasza:
12-13 átlagos
2012. ápr. 29. 14:30
 79/83 anonim ***** válasza:
100%
te szerencsétlen, milyen egy gyökér vagy ezzel a húzásoddal,nyugi ez a csaj a képen akit kiraktál 100x szebb mint te, biztos egy irigy dagadék vagy, mi történt, beköpte a tanárnak, hogy másoltál?szánalmas vagy,még ki is emeled, pff
2012. ápr. 29. 18:04
 80/83 anonim ***** válasza:
100%
Komoly, hogy nem a csaj van a képen? aki ismeri a sztorit meséljen már...:D
2012. ápr. 29. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!