Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)
Kérdező most már végre válaszolnál pár kérdésre?
- Miért tetted fel ezt a képet ?
- Mire számítottál ?
- És végül HÁNY ÉVES vagy ?!
Szerintem egyáltalán nem igaz, hogy csontkollekció vagy, szép az alakod, pont olyan, mint úgy nézel ki, ahogy ennyi idősen kell, ne törődj azokkal a túlsúlyos emberekkel, akik irigylik az alakod. :) Nekem személy szerint még mindig egészségesebb a vékony alkat, mint a zsíros és a kövér embereknek mindig van valami betegségük is (magas vérnyomás, magas koleszterin stb.).
Az első képen egy aranyos lány van, a második tényleg ribis lett, nem kell ezt még erőltetni, sőt később se, legalábbis nem a neten keresztül...
A harmadik tényleg előnytelen kép, de gondolom ott a mell volt a lényeg :) de a másik kettőn látszik, hogy szép arcod van.
vékony testhez egy nagy fej párosul emelet karikás a szemed is am 13-nak nézel ki és a hajadat se mondanám hú de szépnek kicsit ritka és zsíros is a stílusod közel áll ahhoz amit tegnap láttam az M4es-en + tömeg vagy és unalmas amit bármelyik sarkon lehet (remélhetőleg csak) később szerezni
"puszcsi"
14/l
Szerintem meg a 3 kép nem ugyanarról a lányról van...
Az 1. képen lévő lány kb. 13-14-nek néz ki, kék szemű. A 2.-on kb. 11-nek néz ki, és barna szemű. A 3.-on pedig 12-nek néz ki, és kék szemű.
hanyadszorra emeled ki ezt a képet, te nyomorék osztálytársa a lánynak hmm?? mindenki tudja, hogy nem te vagy a képen, mivel nem válaszolsz, drágám ... mert neked nincsenek ilyen képeid? szerintem vannak! amúgy nagyon egy sunyi gonosz lány vagy, én soha nem tennék ilyet még az ellenségemmel sem...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!