Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hogy nézek ki? és...

Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 8. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
Az kommenthuszár... :)
2012. ápr. 9. 20:38
 42/83 anonim ***** válasza:
Kommentvitéz is van .... :)
2012. ápr. 9. 21:08
 43/83 anonim ***** válasza:
100%
12-13-nak. És átlagosan. Szép a szemed színe. Viszont szerintem se rakj fel internetre ilyen képeket.
2012. ápr. 9. 21:12
 44/83 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bocsi! :)
2012. ápr. 9. 21:14
 45/83 anonim ***** válasza:
16%
Sőt még a Demotiválóra is felkerülhetne!
2012. ápr. 9. 21:42
 46/83 anonim ***** válasza:
Na, akkor hajrá! Ha megjelent valahol belinkeli valaki?
2012. ápr. 9. 21:58
 47/83 anonim ***** válasza:
51%
teljesen átlagosan nézel ki, 13 évesnek
2012. ápr. 9. 23:46
 48/83 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiatal generációk erkölcsileg nullák, ezt eddig is tudtam, de ez már a mélypont, hogy sikerült odáig eljutni, hogy egy 14 éves gyerek hiányos öltözetű képeket tegyen közzé magáról az interneten.

Te meg egy kedves kislány lennél, de így taszító vagy, mert a franc akar egy fehérneműben pózoló gyereket nézegetni.

Csak tudod az a baj, hogy ha már most ilyen természetesen levetkőzől több száz vadidegennek, akkor 20 éves korodra, amikor pedig már tényleg egy igazi szalonképes hölgy lennél, nem leszel más mint egy kiélt, erkölcstelen kurv@, akit tisztességes férfi még bottal sem piszkál meg.

De most még nincs késő, ha azonnal letörlöd ezeket a képeket és tudatosan klasszisokkal magasabbra helyezed az erkölcsi mércédet, akkor van még remény, hogy egy kiegyensúlyozott, sugárzó felnőtt nő leszel, aki bármire képes.

Tudom, hogy ezt látod a médiában, hogy minden rib@nc levetkőzik, de ez nem helyes, az egészséges lelki fejlődésedhez most az kell, hogy olvasgasd az Egri csillagokat, ahelyett, hogy fèlmeztelen kèpeket töltögetsz fel magadról.

19/F

2012. ápr. 10. 01:44
 49/83 slora ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.Ennyi idősen még nem kell 'nagyoskodni',és úgy mellesleg egyáltalán nem volt jó ötlet ilyen képeket feltölteni magadról a netre.Már egyesek fel is teszik a Napiszarra.

Szerintem nem vagy szép,átlag 14 éves.A suli ribanca.

Amúgy meg az is eszembe jutott,hogy ezt a lányt az egyik osztálytársa megszivatta,ezért tett fel egy kérdést a lány nevében,és linkelt be mellé ilyen képeket.

2012. ápr. 10. 09:10
 50/83 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy nincs, aki vigyázzon rád, és aki szóljon, hogy amit most csinálsz, az nagyon veszélyes. Egyrészt ezeken a képeken nem kislányoknak való pózok és ruhák vannak, és az, hogy kiteszed netre még rosszabb. (Hidd el tudom, miről beszélek, nem szabad feszegetni a határokat, mert súlyosan megjárhatod!) Sürgősen gondolkodj el azon, hogyan éled az életed és milyen céljaid vannak, mert jobbik esetben "csak" kiégsz, rosszabbikban bántani is fognak, ha így jelensz meg nyilvánosan! (Ha most azt gondolod, veled nem történhet meg, elárulom, hogy DE IGEN!)

Jót akarok, ezért kihagytam a támadást, ezeket baráti szívvel mondom, és reménykedem, hogy van 1% esélye annak, hogy el is gondolkodtat majd! (L28)

2012. ápr. 10. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!