Szerintetek hany evesnek nezek ki?
Csak ugy erdekel, mert ismerosoket ha kerdez az ember, azok mindig kevesebbet mondanak, mert nem akarnak bunkok lenni.
Elore is kosz
Novemberben toltom a 29. evemet.
Szal kb 25-35 kozottinek nezek ki, ez jo szerintem, en ugy itelem magam, hogy kb annyinak nezek ki, amennyi vagyok, habar az utobbi 4-5 evben sokat oregedtem, szerintem a stressz hatasara, ami az elmult evekben kijutott nekem. Csak azert kerdeztem meg, mert az elmult masfel evben idom se volt rendesen belenezni a tukorbe, es most dobbentem ra, hogy oregszem:S Masfel eve szultem, most kezd idom lenni magamra. Eddig nem nagyon sminkeltem magam, kicsit most mar nem artana:D, meg kicsit tobbet adni magamra, most kezdek megint bele fogyokuraba is, egy olyan 8kg jo lenne, ha lemenne, annal mondjuk tobbet nem is szeretnek. Kicsit ruhatarat frissitek, es kitalalok valami arc apolast is, mert eleg ronda a borom. Nem szedem a szemoldokom, de mar regota agyalok rajta, hogy kiszedem, hogy kicsit noiesebb legyek, de azt se tudom hogy kell, a sminkeleshez se ertek. nem tudtok ajanlani valamit, hogy hol tudnek ez ugyben tajekozodni, megtanulni hogy kell?
Koszi az eddigi valaszokat
'hol tudnek ez ugyben tajekozodni, megtanulni hogy kell?"
Szerintem a szépség és divat kategóriában kérdezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!