Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hogy nézek ki? és...

Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 8. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
85%

a fejed gusztustalan, a tested mint egy fejletlen kislányé, a stílusod pedig útszéli..már bocs..idétlenek a grimaszaid,és most lehet h menő vagy a "pasik" körében avval, h kiteszed a "melledet" és félig hiányos öltözékben pózolsz,de tudod,olcsó termékre sok vevő akad ;)

asszem kapni fogsz itt hideg-meleget..

2012. ápr. 8. 20:38
 12/83 anonim ***** válasza:
100%
13-14-nek nézel kí szerintem is. És én is azt gondolom, hogy nem kéne ilyen képeket felrakni a netre. Sok a perverz... Ha a lànyom ilyet csinálna én is aggódnék! Pedig csak 30 éves vagyok és nem egy konzervatív vénlány.
2012. ápr. 8. 20:50
 13/83 anonim ***** válasza:
91%
13-nak nézel ki. De miért nézel ilyen bután? Miért kell pózolgatni?
2012. ápr. 8. 20:58
 14/83 anonim ***** válasza:
77%
11-12, átlagos
2012. ápr. 8. 21:00
 15/83 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat sajnálom! Vigyázz, az ilyen képfelrakásokkal még nagyon-nagyon rosszul is járhatsz!!!
2012. ápr. 8. 21:06
 16/83 anonim ***** válasza:
100%
édesanyukád biztos büszke rád.és ha azt hiszed h ez a menő akkor...nevetek rajtad.kellemes húsvéti ünnepeket.
2012. ápr. 8. 21:47
 17/83 anonim ***** válasza:
82%
sápatag vagy és sovány, a kilógó melltartó tényleg gáz - pedig "csak" 2 évvel vagyok idősebb nálad, de így gondlom. valahogy groteszknek hat a 3. kép, arc alapján 10-12 évesnek tűnsz, de akkor mit keres ott az a mell..? a grimaszok is unszimpatikussá tesznek, tucat vagy, bocsi.
2012. ápr. 8. 21:49
 18/83 anonim ***** válasza:
100%
13-14 éves liba, feltűnési enyhe viszketegséggel.
2012. ápr. 8. 22:51
 19/83 anonim ***** válasza:
72%

13nak nézel ki szerintem, és nagyon közönséges, hogy melltartóban pózolsz, és ilyen hülye fejeket vágsz (megjegyzem, 15 vagyok, nem vagyok szentgyerek, szépnek tartom magam és a visszajelzések szerint is az vagyok, úgyhogy nem kell valami szerencsétlennek gondolnod, bár leszarnám), jó szar alakod van amúgy, hízhatnál pár kilót, már nem divat ha valaki sovány, a fejed elmegy, de nem mondanám rád, hogy szépvagy (egyébként itt gyakorin ha valaki feltesz egy képet +15 kg felesleggel akkor is azt mondják, hogy csodás alakja van, mit akarna fogyni, úgy sovány lenne, így tökéletes ; és a lehető legrusnyábbakra is azt mondják, hogy szép vagy átlagos, kevesen mondják ki azt, amit igazán gondolnak, hogy ne bántsanak meg semmit, pedig ez egy anonim oldal, azt sem tudom megérteni, ha valaki élőben nem mondja el a véleményét, nem hogy itt, pff...)

Amúgy meg, itt ahol én élek, csak azok raknak ki "szexis" (ez szexi?! hahhahahah - bocs más kifejezést nem tudok rá, vedd úgy, hogy ezt kicsit ironikusan mondtam), melltartós, hiányos öltözékes, stbstb képeket, akik ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet, közben meg sűttpotyók, mindenki lenézi őket. Persze a nyomibb fiúk meg kommentelnek, hogy hűűű szexi, gyönyörű, mégilyet, stbstb...De a rendes pasik rájuk se néznek, sajnálják őket, hogy ilyen szerencsétlenek, hogy nem fogják fel, hogy ez gáz, és csak röhögnek rajtuk. A legviccesebb, hogy a legtöbbnek semmi alakja nincs...

15L

2012. ápr. 8. 23:52
 20/83 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nagyon szép vagy, és olyan 12-13 évesnek nézel ki. :)
2012. ápr. 9. 07:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!