Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)
amúgy amit az előző írt igaz, itt a link: [link]
én kicsit idősebb vagyok nálad, de sose raknék fel magamról ilyen képeket a netre. és ha a szüleid/rokonaid/ismerőseid meglátják?! arra nem gondoltál a nagy eszeddel?! vagy ha egy tanár/osztálytársad látja meg?! ha bárki a sulidból meglátja, napokig ezen fog csámcsogni az
egész suli, hogy fogsz bemenni?? "nézd ott a ... (neved)" "ja tényleg, ő rakta fel a képét gyakorikérdésekre". garantáltan emlékezetes leszel+pletykák tárgya.
hallottam egy csajról aki részegen ordibált egy buliban, másnap a szülei mail-jében landolt ... nem szégyen, ha kirakják a fentebb említett oldalakra->meglátja egy ismerősöd.
egyébként EZ a mai világ... a szülők dolgoznak, nem tudják féken tartani a kamaszokat, nem lehet mivel büntetni őket. minden lány 10 éves korától sminkel, és az még csak a jobbik eset, ha sminkel, és nem k.rválkodik... ja, a másik véglet, pedig: a felnőttek agyon dicsérik, aki 14 évesen nem sminkel, de hajatmosni se képes, igénytelen, szőrös, egész nap csak a bagolyszemüvegével és pattanásaival otthon gubbaszt...
van még arany közép út is, de sajnos egyre kevesebb az ilyen lány. erre igaz ez a mondás: lassan több a k...a mint a sarok ...
amúgy ebből látszik, hogy milyen kislány vagy... a nagylányok felelősségteljesek, és nem raknak ki ilyen képeket, mert BÁRHOVA kikerülhet.
pedig kora alapján KAMASZ, nem kislány. azért van a 2 között különbség.
16/L
Én vagyok az egyik aki ajánlotta a kommentvitézt stb. Szóval kislány most megtanulod hogy többé nem raksz ki ilyen képeket. Megérdemled, ha ilyen felelőtlen vagy.
Amúgy meg zsíros a hajad, tipikus "felvonom a szemöldököm póz" meg "felülről fotózom magam hogy mindenem ki látszódjon" pózokban vagy. A második képen a szádat félrehúzod, ismét toppban vagy. A harmadik képen egyértelműen felnyomod a cicid, mert a második képen sokkal kisebb. Látom arra számítottál hogy majd írnak "menő" "pasik" hogy milyen "szexi" vagy.
Én mindig azt mondom, nem szabad kirakni képet és megkérdezni, hogy de szééép vagyok? Mert a válaszolók arc nélkül könnyen mondanak kemény ítéletet, ahogy én is. Mert egy tini nem tudja még hová tenni a negatív kritikát. Nem tudja feldolgozni az olyan válaszokat, mint amit itt kap pl. Egy fejlődésben lévő személyiséget tönkretehet egy olyan válasz pl. h semmi melled, rusnya a fejed. Mert ő pont, hogy megerősítést vár.
Remélem, a szülőkhöz is eljut ez az oldal. Még most nem lenne késő.
Ne bántsátok szegényt, Ti nem hiszem hogy megmutatnátok magatokat ha arra kerülne a sor,hogy a szemébe mondjátok!
Én 13 évesre tippeltem volna. Nagyon vékony vagy, egy pár kiló jól jönne ;)
Ne foglalkozz senkivel, remélem Te jól érzed magad a bőrödben,mert más nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!