Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hogy nézek ki? és...

Szerintetek hogy nézek ki? és hány évesnek? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 8. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
68%
van egy olyan oldal, hogy: gyik gyakorikérdések. oda is fel lehetne rakni:D ilyesmi fail-ok vannak jót lehet röhögni
2012. ápr. 10. 13:51
 52/83 anonim ***** válasza:
66%

amúgy amit az előző írt igaz, itt a link: [link]

én kicsit idősebb vagyok nálad, de sose raknék fel magamról ilyen képeket a netre. és ha a szüleid/rokonaid/ismerőseid meglátják?! arra nem gondoltál a nagy eszeddel?! vagy ha egy tanár/osztálytársad látja meg?! ha bárki a sulidból meglátja, napokig ezen fog csámcsogni az

egész suli, hogy fogsz bemenni?? "nézd ott a ... (neved)" "ja tényleg, ő rakta fel a képét gyakorikérdésekre". garantáltan emlékezetes leszel+pletykák tárgya.

hallottam egy csajról aki részegen ordibált egy buliban, másnap a szülei mail-jében landolt ... nem szégyen, ha kirakják a fentebb említett oldalakra->meglátja egy ismerősöd.

egyébként EZ a mai világ... a szülők dolgoznak, nem tudják féken tartani a kamaszokat, nem lehet mivel büntetni őket. minden lány 10 éves korától sminkel, és az még csak a jobbik eset, ha sminkel, és nem k.rválkodik... ja, a másik véglet, pedig: a felnőttek agyon dicsérik, aki 14 évesen nem sminkel, de hajatmosni se képes, igénytelen, szőrös, egész nap csak a bagolyszemüvegével és pattanásaival otthon gubbaszt...

van még arany közép út is, de sajnos egyre kevesebb az ilyen lány. erre igaz ez a mondás: lassan több a k...a mint a sarok ...

amúgy ebből látszik, hogy milyen kislány vagy... a nagylányok felelősségteljesek, és nem raknak ki ilyen képeket, mert BÁRHOVA kikerülhet.

pedig kora alapján KAMASZ, nem kislány. azért van a 2 között különbség.

16/L

2012. ápr. 10. 14:16
 53/83 anonim ***** válasza:
56%
nem sok különbség van egy 13-14 éves még kislány....a felnőttek nem dícsérik agyon azokat akik igénytelenek,az más hogy egy 14-15 éves lány ha nem sminkel,iszik,szexel pasizik,akkor sokkal értelmesebb mint a többi..
2012. ápr. 10. 14:24
 54/83 anonim ***** válasza:
100%
az 1. kép olyan manós,talán még az a legjobb,de elég gyér, a 2.úgy ahogy van béna mert ilyen nomád fejed van, a 3.képen meg zsírosnak tűnik a hajad. Sajnálom de jót nemtudok mondani.
2012. ápr. 10. 15:07
 55/83 anonim ***** válasza:
81%
Mi az kérdező, nem köszönöd meg a válaszokat?:D
2012. ápr. 10. 16:18
 56/83 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az egyik aki ajánlotta a kommentvitézt stb. Szóval kislány most megtanulod hogy többé nem raksz ki ilyen képeket. Megérdemled, ha ilyen felelőtlen vagy.

Amúgy meg zsíros a hajad, tipikus "felvonom a szemöldököm póz" meg "felülről fotózom magam hogy mindenem ki látszódjon" pózokban vagy. A második képen a szádat félrehúzod, ismét toppban vagy. A harmadik képen egyértelműen felnyomod a cicid, mert a második képen sokkal kisebb. Látom arra számítottál hogy majd írnak "menő" "pasik" hogy milyen "szexi" vagy.

2012. ápr. 10. 17:40
 57/83 anonim ***** válasza:
51%
13-nak nézel ki,és ezt a melltartós pózolást tényleg fejezd be,amúgy szép vagy
2012. ápr. 10. 21:35
 58/83 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csúnya vagy.Óriási az orrod,mint a bazilika kilincs.
2012. ápr. 11. 23:16
 59/83 anonim ***** válasza:

Én mindig azt mondom, nem szabad kirakni képet és megkérdezni, hogy de szééép vagyok? Mert a válaszolók arc nélkül könnyen mondanak kemény ítéletet, ahogy én is. Mert egy tini nem tudja még hová tenni a negatív kritikát. Nem tudja feldolgozni az olyan válaszokat, mint amit itt kap pl. Egy fejlődésben lévő személyiséget tönkretehet egy olyan válasz pl. h semmi melled, rusnya a fejed. Mert ő pont, hogy megerősítést vár.

Remélem, a szülőkhöz is eljut ez az oldal. Még most nem lenne késő.

2012. ápr. 12. 08:09
 60/83 anonim ***** válasza:
44%

Ne bántsátok szegényt, Ti nem hiszem hogy megmutatnátok magatokat ha arra kerülne a sor,hogy a szemébe mondjátok!

Én 13 évesre tippeltem volna. Nagyon vékony vagy, egy pár kiló jól jönne ;)

Ne foglalkozz senkivel, remélem Te jól érzed magad a bőrödben,mert más nem számít!

2012. ápr. 12. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!