Mikor voltatok először bulizni?
Hány évesen voltatok először discoban? Mit szóltak a szüleitek, kivel voltatok, ittatok, milyen volt? stb. :))
Köszönöm a válaszokat ;)
15 lehettem amikor egyszer nyáron egy házibuliba..:D nem nagyon ittam, nem is volt annyira jó mert nem az én társaságom volt:D De azóta fejlődtem ilyen téren..;)
17L
15 évesen voltam először, soha többet olyan helyre nem megyek. Zsúfolt volt, vagy öten rám akartak mászni, pedig nem voltam kihívóan öltözve, rengeteg részeg, páran ki is dobták a taccsot, a zenét meg nem is kommentálom. Nem az én világom.
Mostanság táncestekre járok, kicsit retrósabb, de mai zenék is vannak, persze csak az igényesebbje. Imádom ezeket, normális a társaság, egészen más. :) Gondolom nem kell mondjam, hogy a szüleim is jobban örülnek ennek.
17/L
15 évesen voltam először, hajnali 2-ig engedtek el.. de csak úgy, hogy a szüleim értem mennek kocsival. Két osztálytársammal és a barátnőikkel voltam. Hát inni nem igazán ittam, azt hiszem csak egy pohár bacardi- colát.
Utána sokáig nem mentem.. Most kezdtem eléggé rendszeresen eljárni.
lassan18/ L
14 évesen indultam barátnőmmel discoba, de végül haverokkal kötöttünk ki kocsmába.:D
anyumnak azt mondtam hogy voltam velük is,meg discoba is..
egyáltalán nem ittam
nagyon jó!!:)
14/l
14 évesen voltam először diszkóban. 2 bányámmal voltam az egyik akkor 16 a másik 19 volt.
15/L
12 és fél évesen voltam. Anyáék megengedték, de csak 11-ig. Nem egy rendes disco volt, hanem a város legmenőbb sulijának a mikulás-bulija. Inni nem ittam, előtte vettem egy üveg kólát, mert kitudja, hogy az ilyen szórakozóhelyeken mit raknak az üvegekbe :)
Az akkori legjobb barátnőmmel voltam, aki egy évvel idősebb nálam. A buli nem volt rossz, de nem is egy húú de emlékezetes.
Azóta már inkább csak a kedvenc előadóm bulijaira megyek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!