Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor voltatok először bulizni?

Mikor voltatok először bulizni?

Figyelt kérdés

Hány évesen voltatok először discoban? Mit szóltak a szüleitek, kivel voltatok, ittatok, milyen volt? stb. :))

Köszönöm a válaszokat ;)

2012. ápr. 7. 15:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

15 lehettem amikor egyszer nyáron egy házibuliba..:D nem nagyon ittam, nem is volt annyira jó mert nem az én társaságom volt:D De azóta fejlődtem ilyen téren..;)

17L

2012. ápr. 8. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen voltam először, soha többet olyan helyre nem megyek. Zsúfolt volt, vagy öten rám akartak mászni, pedig nem voltam kihívóan öltözve, rengeteg részeg, páran ki is dobták a taccsot, a zenét meg nem is kommentálom. Nem az én világom.

Mostanság táncestekre járok, kicsit retrósabb, de mai zenék is vannak, persze csak az igényesebbje. Imádom ezeket, normális a társaság, egészen más. :) Gondolom nem kell mondjam, hogy a szüleim is jobban örülnek ennek.

17/L

2012. ápr. 8. 17:45
 13/21 anonim válasza:
100%

15 évesen voltam először, hajnali 2-ig engedtek el.. de csak úgy, hogy a szüleim értem mennek kocsival. Két osztálytársammal és a barátnőikkel voltam. Hát inni nem igazán ittam, azt hiszem csak egy pohár bacardi- colát.

Utána sokáig nem mentem.. Most kezdtem eléggé rendszeresen eljárni.

lassan18/ L

2012. ápr. 9. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
13 v 14 évesen, nem tudták a szüleim, nem engedték volna. hasonló korú barátnőkkel voltam, ittunk, de nem sokat, jó volt, nem történt soha semmi baj.
2012. ápr. 9. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
17 évesen, testvéremmel (ikrek vagyunk) mentünk diszkóba. Szar volt, többet nem is mentem. Sok kiélt csaj és lepukkant srác, akiknek a napi dugásra csorgott a nyála. Szánalmas volt. Más jellegű szórakozást kerestem. Barátokkal kimozdulás, kirándulások a környéken, közös főzés, színház, mozi, kiállítások, biciklizés. Az éjszakai élet egyre kiégettebb, ahol nincs más csak tömeg, cigi és alkohol, ott én nem érzem jól magam. Magasabbak az igényeim.
2012. ápr. 10. 13:19
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

14 évesen indultam barátnőmmel discoba, de végül haverokkal kötöttünk ki kocsmába.:D

anyumnak azt mondtam hogy voltam velük is,meg discoba is..

egyáltalán nem ittam

nagyon jó!!:)

14/l

2012. ápr. 12. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen 10-ig, jól éreztem magam
2012. jún. 17. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:

14 évesen voltam először diszkóban. 2 bányámmal voltam az egyik akkor 16 a másik 19 volt.

15/L

2012. jún. 22. 14:09
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

12 és fél évesen voltam. Anyáék megengedték, de csak 11-ig. Nem egy rendes disco volt, hanem a város legmenőbb sulijának a mikulás-bulija. Inni nem ittam, előtte vettem egy üveg kólát, mert kitudja, hogy az ilyen szórakozóhelyeken mit raknak az üvegekbe :)

Az akkori legjobb barátnőmmel voltam, aki egy évvel idősebb nálam. A buli nem volt rossz, de nem is egy húú de emlékezetes.

Azóta már inkább csak a kedvenc előadóm bulijaira megyek.

14/L

2012. júl. 13. 19:38
 20/21 anonim ***** válasza:
14 évesen a baràtnoimmel, hisztiztem hogy csak hajnal 1ig maradhatok, most màr felnott fejjel apukàmnak adok igazat
2012. dec. 7. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!