14 hónapos kislányom -életében először- nem itthon alszik hanem nagyszülőknél. Ti is így voltatok?
én "csak" 2 éves korában engedtem a mamánál aludni, akkor azért már könnyebb volt, de hiányzott :) ugyanakkor jól esett addig aludni amíg magamtól fel nem ébredtem :)
utána persze egyből rohantunk érte, ő ennek kevésbé örült, épp szalonnáztak a papával ;)
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. :) Nagyon jó helyen van, próbálj kikapcsolni és pihenni egy jót. :)
Nekem is ilyen nehéz volt...de utána rájöttem, hogy az sem jó ha fél óránként telefonálgatok, hogy hogy van...úgyis hívnak ha gond van..de nem lesz! :)
Hidd el, neki is nagyon jó, hogy picit kizökken a hétköznapokból. :)
A lányom 1,5 éves volt, mikor először aludt a mamánál. Mi nagyon romantikusra vettük aznap este a dolgokat. Fürdő, gyertya, borozás, és bömbölés a kádban...:) Így utólag vicces. A lányom túlélte, sőt, jól is érezte magát, szépen evett, aludt játszott, csak én spiláztam túl a dolgot.
A 2-nál már könnyebb lesz, már én sem sírok, ha nem itthon alszik.
Nagyon jó a kérdés!
19 hósommal én is tervezem ezt a dolgot csak már a gondolattól is hiányzik a fiam!pedig tudom előbb-utóbb eljön ez az idő is és hát jobb lenne előbb mert ő jövöre megy bölcsibe úgyhogy szokni kéne neki az idegen helyen alvást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!