Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor voltatok először bulizni?

Mikor voltatok először bulizni?

Figyelt kérdés

Hány évesen voltatok először discoban? Mit szóltak a szüleitek, kivel voltatok, ittatok, milyen volt? stb. :))

Köszönöm a válaszokat ;)

2012. ápr. 7. 15:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam, és csak hajnal 1-ig engedtek. A barátommal voltam, nem ittam. Nem nagyon éreztem jól magam, sok részeg hányós lökdösődő egyén között..

24/N

2012. ápr. 7. 16:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, ha jól emlékszem, de nagyon feszengtem, nem tudtam elengedni magam. Ez amúgy nem kifejezetten disco volt (azt hiszem discoban még sose voltam, oda nálunk csak a 14 éves piálós csajok és a pedomacik járnak, akik ott helyben el is intézik a dolgukat) hanem egy színvonalasabb szórakozóhely. Barátaimmal voltam, kb. 1-ig. Szüleim elengedtek, mert anyum azt az elvet vallotta, hogy ilyen korban már megfelelő társasággal elmehetek, hozzá tartozik a fiatal koromhoz, de persze egész este frászban volt és ébren megvárt míg hazaértem. De mint már írtam időbe telt míg megtanultam bulizni és jól érezni magam ilyen helyzetben.
2012. ápr. 7. 16:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

18 múltam, egy barátom szülinapja alkalmából mentünk el. Inni nem ittam, mert kocsival voltam, de eleve nem is szoktam. Nem volt jó, mert üvöltött valami zene szerűség, se tánc se semmi, úgyhogy 1 körül hazajöttem. Amúgy sem vagyok valami nagy éjjelélő. Pár hónap múlva szintén hasonló okból újra elmentünk valahová, én csak azért mentem, hogy hátha találok valami normális csajt, de erről is hasonló élményeim maradtak. Fél 1-kor mentem haza :D

Ahol igazán jól éreztem magamat, az egy vérbeli retro disco volt. Hungária, ABBA, Elvis és hasonlók szóltak, másnap mozdulni nem tudtam az izomláztól :) Ilyen helyre bármikor mennék újra.

2012. ápr. 7. 19:56
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Még nem voltam, de nem nagy veszteség :D Amúgy sem szeretem a disco zenét.

19f \m/

2012. ápr. 7. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam, de nem is vonz.

19/F

2012. ápr. 7. 20:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Discoban még nem bálban, lovas bulikon már sokszor.

Főleg a tánc miatt holnap is fellépésünk lesz utána Bál.

Barátokkal unokatesókkal megyek (anyuék nem szeretnek ilyen helyekre járni)persze hogy ittam..colát. :'Dnagyon jó volt és remélem a hnapi is jó lesz.. :))

14/l

2012. ápr. 7. 21:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Sose voltam és nem is leszek :)

Nem gerjedek a tuctucra.

17/L

2012. ápr. 7. 21:51
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
14 évesen voltam először diszkóban, a legjobb barátnőimmel, igen ittam, nekem bejött :)
2012. ápr. 7. 22:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét híján 17 évesen voltam először, ez egy éve volt, azóta sem...:) Szüleim elengedtek, nem szóltak semmit, még annak ellenére sem, hogy hétköznap volt, azt hiszem 2, fél 3-ig voltam, barátnőkkel. Nem ittam semmi alkoholt, amúgy egész jól éreztem magam, de valahogy nem hiányzik azóta sem. Túl sok az ember és szar a zene (akkor még elég jó volt viszont ezta technos tüctüct nagyon nem bírom), meg sok a részeg...habár ez egy színvonalasabb disco volt de akkor is. Kipróbáltam, és megtudtam milyen az a hely ahova nem járok :D Ha úgy hozza az élet lehet elmegyek még, de én inkább koncertekre járok, nekem az nagyobb buli :) nemsokára 18/L
2012. ápr. 7. 22:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

tavaly februárban voltam először, kocsmázás..discobár féle helyen :) 16szülinapom előtt volt 4 hónappal..

Jól éreztem magam :)

L/16

2012. ápr. 8. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!