Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire fáj egy pofon?...

Mennyire fáj egy pofon? Hogyan lehet ezt legkönyyebben lelkileg átélni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy fura a kérdés csak egyszerüen kíváncsi vagyok rá. Kérlek menneteket hogy csak komoly válaszokat adjatok akkor is ha szerintetek hülyeség a kérdés.
2012. ápr. 3. 20:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2012. ápr. 10. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Fizikailag szerintem nem fáj túlságosan, bár attól függ kitől kapod és mennyire vagy rá felkészülve.

Egyszer csak úgy kedvtelésből odajött hozzám az utcán egy pár évvel idősebb csaj és lekevert egy hatalmasat, mondván, hogy minek flegmázok neki. (??) Ettől eléggé kiakadtam.

Egyébként nálam anyám viszonylag gyakran ad pofont, ha hülyeséget csinálok, vagy visszabeszélek, de soha nem hat. Úgy lehet a legkönnyebben átvészelni, ha észre se veszed és folytatod tovább, amit csináltál.

2012. ápr. 17. 21:28
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod. Jó elgondolás.
2012. ápr. 17. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk ez gyakori volt mert apukám nagyon komoly szülő volt (a végére megtudod miért)! Ami nekem szinte sebként maradt meg...matekoztam vele. Gondolkodtam ezért a plafont néztem (én úgy tudok gondolkodni, nem tudom miért) ezért akkora nyakast kaptam h lefejeltem az asztalt mert "Miért nézem én a plafont miért nem a papírt nézem??" .

De volt olyan is mikor karót kaptam futásból (mert lesétáltam mert megvolt és majd összeestem annyira elkezdtem görcsölni de nem volt felmentésem) és a tanár megmondta apumnak h sétáltam (nem tudta miért am apum akkor nem tudta h már megvan 11 voltam nem is számított rá h ilyen hamar) ezért otthon akkora pofont kaptam h szédültem.

Deh még olyan is előfordult (már 17 voltam) h részegen mentem haza ami ritka volt de hát barátom szülinapja...nem csináltam semmi agresszívat csak elestem az előtérben. Másnap egy ordítást + egy pofont kaptam hogy "micsoda szégyen h a lányom részegen jött haza".

Megtudnék neki bocsátani de egy ok miatt nem megy:

A drága most 15 éves öcsikém tudjátok h él (apumék mindenről tudnak)?

-Bagózik (napi 4 doboz...)

-majdnem minden hétvégén részegen megy haza

-energiaital (ha nincs meg a napi adagja totál lebénul...)

-lóg a suliból (deh azért mindig át engedték)

És én amiatt kaptam egy bazi nagy nyaklevest amiért gondolkodás közben a plafont néztem???

Az ünnepek alkalmával nagy ívben kerülöm apámat de nem akar érte tenni h megbocsássak neki...szóval nem törtetem magam...

Szóval attól függ h

-kitől kapod

-milyen erejű

-miért kapod

2012. júl. 16. 16:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat és sajnálom.
2012. aug. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!