Hogy látogathatnám meg? És szülők ti mit szólnátok ehhez, ha a gyereketek ezzel állna elő?
Az van, hogy megismerkedtem egy srácot a neten. Igen talán kicsit nevetséges, hogy a neten ismerkedem, DE egyikünk sem úgy volt vele, hogy megismerkedek a másikkal... Bejelölt facebook-un én megkérdeztem, hogy honnan ismer, és ő mondta, hogy biztos félrenyomott valamit, de ha akarom törölhetem az ismerőseim közül... Nem sok vizet zavart... Aztán elkezdtünk beszélgetni... Általában egy nap 3-4 órát beszélgetünk... Kicsit talán sok is eddig a legtöbb, amit beszéltünk az 7 óra volt. Még senkivel sem beszélgettem ilyen sokat se élőben, se interneten. Most már 2 hete betegeskedik, de mindig beszélgetünk pár órát... Nagyon aggódom érte, mert még orvoshoz sem ment, és nagyon magas a láza. Már mikrofonon is beszélgetünk, és azt mondta, ha akarom, akkor a webkameráját is üzem képessé teszi. Küldött magáról fényképet is. Nyáron elméletileg találkozunk. Ő jön abba a városba, ahol lakom. 300 km-re lakik tőlem... Most nagyon aggódom érte, és meg szeretném látogatni... Persze nem egyedül, hanem a nővéremmel. Szülők ti megengednétek?
15/l
Tipikus.... ebből lesznek a nagy bajok.
a beszélgetést is szüntesd be vele, de sürgősen és töröld az ismerőseid közül!
1. (nem vagyok szülő, csak tanácsot adok)
Szóval sulinkban volt egy ilyen kisfilm, ahol egy gyerek megismerkedett egy "gyerekkel" az interneten egy focis játékban. Sokat chateltek, küldtek egymásnak képeket. Összekötötte őket a foci. Egyszer a másik "gyerek" megkérte a gyereket hogy küldjön magáról egy videót ahol éppen dekázik. A "gyerek" egy focistának adta ki magát, mondván a városi focicsapatban játszik. Egyszer felajánlotta hogy találkozzanak. A srác elment hozzá. Az ajtóban viszont egy 30 év körüli férfi várta. Megkérdezte hogy beszeretne-e jönni - mondta igen. Bementek, a férfi leitatta, aztán gondolom lesz*opatta stb. Bocs az OFF-ért.
Szóval azért ez gyanús. Bárki lehet az az illető akivel beszélsz, 300 km az sok. Különben is nem ismered személyesen, ami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!